Nem itthon és nem munkával ünnepli a születésnapját jövő héten Orbán Viktor, de majd csak utólag árulja el, hová utazik. A miniszterelnök május 31-én lesz ötven éves, az eddigi években ezen a napon nyilvános előadásokon vagy rádióinterjúkban a hosszú távú vízióiról beszélt, most csak annyit tudni, hogy a családjával külföldre megy.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csegala
Mi az, hogy külföldre megy ünnepelni? Hogy fog így felpörögni a magyar turizmus? Egy-két éve még azt sulykolták az emberekbe, hogy itthon kell nyaralni, megismerni az országot, itthon költeni a pénzt, hogy pörögjön a gazdaság és fogyjon az üdülési csekk.
Hol a jó példa Orbán úr? A rothadó nyugat mégiscsak vonzóbb?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyuszicsibe
@csegala: Te !! Ebben az esetben nézd már el neki,hiszen viszi az egész falkáját, csak benne van a pakliban, hogy vissza se jön. Mondjuk Kanadában nem kap menedékjogot,mert a bőrszíne se szép,dolgozni se akar... na de háthaaaa...mégis... Lehet, hogy nem véletlenül van már az a szentmise beszervezve...
dodo571031
Javasolnám számára a himalája hegycsúcstámadását!
outsider
Ezek szerint orban hosszútávú víziója a száműzetés?:)
pacsni
nagyon sajnàlom, hogy nemnèzhetem meg a viki viziojàt, de neki annyi vizioja van màr a tok fejèbe, hogy nem is vagyok rà kivàncsi!
kata53
A születése is elmaradhatott volna! Kár hogy nem eunuhnak ment az apja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.