Több európai napilap szerdán is nagy terjedelemben foglalkozott Orbán Viktor miniszterelnök Németországra vonatkozó kijelentésével, a francia Le Monde pedig a Zsidó Világkongresszus kapcsán írt a magyarországi antiszemitizmusról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Ezt miből következtetted ki? Mindig választottam, mint ahogy sokan mások is. A többség választását pedig elfogadtam, mint ahogy ezután is. Én nem ordibálok folyamatosan, hogy "Mongyon le" "számolják újra", de a törvényes jogommal élek, a voksomat leadom.. Remélem mások is.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Ebből : "Aki engem megcsal, becsap, abban én bízni nem tudok"
Aki mostanig választott azt az eliteken kívül mindenkit valamilyen formában becsaptak. Most a következő választásokra pedig szintén azok pályáznak ...
Szóval ha valaki nem bízik valakiben akkor azt nem választja meg...főleg nem újból...
...gondolom érted.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Persze, értem Ez a TE véleményed: "Aki mostanig választott azt az eliteken kívül mindenkit valamilyen formában becsaptak".
Akkor most főhet a fejed... vagy TE kaptál trafikot? :D :D :D
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Még a dohányzásról is leszoktam, úgyhogy semmi közöm hozzá.
A becsapást pedig mindig a saját bőrömön érzett tapasztalatok szerint határozom meg. Minden egyes kormányban voltak részek ami egyáltalán nem tetszett de legtöbbjükben csak kevés volt amit úgy éreztem, hogy ez megérte.
JAJMÁR
Nem lehet olyan törvényt hozni, ami mindenkinek jó, Vesztesek mindig vannak. Az a mi bajunk, hogy mindenki csak mára figyel, ezért helyezkedik, ez számít. Na de hosszú távon? Ez tart vissza minket.
Tudod mit figyelj??? A valóságot: a törvény (ha üzlet, vagy érinti a gazdaságot) mindig a többség érdekét szolgálja, a szociális támogatás az elesettekét. Észrevesszük majd, ha látványosan egyre több ember dolgozik, a munkáját megfizetik, el tudja tartani a családját, a gyerek taníttatása nem luxus és kiváltság, a pályázatok nyitottak, a lehetőségek bárki számára elérhetőek, Európában pedig helyünk van, a magyart megbecsülik. Az utcára sötétedés után is kimehetsz (bántódás nélkül), a bankokban bízhatsz, a törvény TÖRVÉNY!
Igaz mindenkire, nem változtatják meg havonta és visszamenőleg. Ha törvénysértés gyanúja merül fel, akár politikus ellen, azonnal nyomozás indul, sőt, szigorúbban. Lehet tervezni, élni, a gazdaság pedig nő, ezt érzed, nem a statisztikából olvasod... stb.
Abban igazad van, hogy sokkal jobban is lehetett volna csinálni, és most nem itt tartanánk. De itt tartunk! Ha a múltban lassan mentünk felfelé, hát, most nem felfelé megyünk. Csak egy szűk réteg...
senkifia68
Elolvasta valaki közületek az eredeti cikket is, vagy csak a címet?

Azért valaki részleteiben kifejthetné, hogy az Orbán mondat mely részével sértette meg akár Merkelt, akár a németeket!???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.