Az NFM-ben már készülnek a tervek. Mintegy 60 milliárd forintot terveznek vagyoni elemek, illetve vagyoni értékű jogok értékesítésével bevonni. Egyelőre azonban csak találgatni lehet, hogy mit tervez a kormány. Ha vagyoni értékű jogot szeretne értékesíteni, akkor adódik a frekvenciapályázat újbóli meghirdetése, tavaly ugyanis egy bírósági ítélet következtében kb. 44 milliárd forintos bevételtől esett el az állam.

Forrás: index.hu
Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
...stadion pedig kell mint egy falat kenyér! Hogy miből a döglött kutyat sem érdekli.
bakegya
Nekem mindíg fájt a fogam egy balatoni elhanyagolt kísértetkastélyra,titkok kertjével is beérném ha az parti sávban van,mert imádok hat bottal horgászni-éjjel nappal...!!
De már mintha költöznének az új lakók!?-a hír igaz lehet.
SLAakku
@bakegya: ...ez számomra nem bír hír értékkel, de ha akarod igaz lehet.
bakegya
@SLAakku: barátom ha azt a honfoglalást látnád amit mi itt az ország állítólag jobbik felén tapasztalunk,akkor elhihetnéd azt hogy szárnyal az építőipar,meg hogy a fidess teljesít,de kizárólag saját zsebre.Indul a szezon,néhány kézben a fazon,mert "mért baj az ha a saját értékrendünk szerint változik "...minden.Most éppen a campingon marakodnak,meg a minisztériumi vállalati üdülőket osztogatják,azoknak akik néhány éve már kinézték maguknak a faint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.