Sávos adókulcsokkal jön a reklámadó, 10 milliárdos bevétel felett 20 százalék lesz a sarc. Az új adó a nagy kereskedelmi tévéknek fájhat a legjobban, ők összesen 5-6 milliárdot fizethetnek. Az összes költségvetési bevétel nem lesz több tízmilliárd forintnál.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Tekintettel arra,hogy reklám-reklám hátán van ,nem csak ezeken az adókon,valamint a műsoraik kínálatába 15-20 évvel ezelőtti filmek szerepelnek,és valamennyi csatorna műsora teljesen egyforma,még a reklámjaik is , és még fizetünk is érte,aminek fordítva kellene lennie a tűrőképességünk határainak feszegetése miatt,Magyarországon elég a 7 jelenleg még ingyen elérhető adó időnkénti megtekintése.
Nevelő,oktató cél nélkül,silány ismétléseik,8 osztályos színvonalat súroló, riportereik megtekintése a mai fiatalokat visszaveti a fejlődésben,elkorcsosulásukban segítve a mindenkori pártok munkáját !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.