A volt földművelésügyi államtitkár szerint Csányi Sándor, Nyerges Zsolt és Leisztinger Tamás “lerabolja” a közös kasszát, Bajnai pedig szintén maffiózó. Nem biztos, hogy Ángyán sokáig lesz még a Fidesz frakció tagja.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@kamazuka: Valóban nem bánnám, ha már csak donorként tartanák nyilván...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SLAakku
@kukac50: Mindegy, hogy mit és mennyit tud Ángyán ugyis letagadnának mindent! Sőt pert inditanának ellene de előtte 2/3-al egy bizonyos lézerjános inditványára "mindenki akinek Ángyán a családneve a zemberekellensége" cimmel törvényt hoznának.

Persze egy másik verzió szerint Ángyán csak a fidesz játéka a zemberekkel!
mariaberta
Ebben a fideszes társaságban egy igaz ember van, vagy inkább volt, mert hogy a kinyírása csak idő kérdése, az biztos.
Sííva
@SLAakku: máj.26, 21:37-re. Minden szavadra nyomnám a tetszik gombot, de csak egyszer engedi!
SLAakku
@Sííva: Csak a kedvedért. (de hátha igazat ad más is nekem)

A jog a népet kiszoritotta a parlamentből. Oda jutottunk, hogy a parlamentünkbe nem mehetünk be, -hogy megnézzük a dunán milliókért usztatott magyar koronát- csak pénzért belépőjeggyel! Vajon hogyan szólhatnánk bele a kormány költekezeséibe a képviselők fizetésébe, számába? Hogyan szólhatnánk bele, hogy kétkamarás parlamentet akarunk? Hogyan szólhatnánk bele nyugdijvagyon lenyulásába? Hogyan szólhatnánk bele az alkotmány módositásokba?, …a föld és trafik mutyikba? Abba, hogyan szólhatnánk bele, hogy 2011 és 2013 tavasza között miért költöttek a frakciók 6,4 milliárd forintot a közösből? Abba, hogyan szólhatnánk bele, hogy most a 21.században nem a kényszermunka idejét éljük hanem az emberhez méltó munka és bér idejét kellene hogy éljük? Miért nincsennek munkahelyek minden embernek? De ha már nincsenek munkahelyek akkor a munkanélküli pusztuljon el, haljon éhen? Milyen világot teremtettek nekünk a rendszerváltók? Olyat, hogy a rendőrség kényszervallatásán agyonverhetik a gyanúsitottat. Olyat, hogy a rokkantnyugdijas akitől elvették a járandóságát felakasztja magát. Ezt akartuk? Ezt igérték? Ki a felelős mindezért? Emberek ezt ami van józan ésszel biztosan nem akarhattuk! Ha ez a kormány a 2/3 -os fülkeforradalmi erővel nem tudja elérni, hogy becsületesen számoljanak el minimum önmagunk felé hova lett a vagyonunk a nép vagyona, amiért a második világháborut követően nagyon sokan eletüket adták, szenvedtek felépitették a romokban álló országot.. ? Miért lopták el ezt mások és miért semmiztek ki bennünket becsületes magyar embereket?
Sííva
@SLAakku: Valamit félre értettél? Kicsit úgy érzem, mintha elbeszélnénk egymás mellett! Nagyon tetszett ez hozzászólásod mert teljesen azt tükrözte ami az én álláspontom is. Ezért írtam, amit írtam!
pacsni
@gergely: ha valkinek elkell menni az èlok soràbòl az nem Angyàn ur lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.