Az MSZP szerint a gyermeknapon, amelyet 1920 óta ünneplünk, három évnyi Fidesz-kormányzás után nem sok ünnepelnivalójuk van a gyermekes családoknak. Török Zsolt, az MSZP szóvivője vasárnap Budapesten, a Fidesz Lendvay utcai székháza előtt tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: Orbán Viktor és kormánya "rátámadt" a gyermekes családokra, a kisgyermekekre, és amit csak tudott, elvett tőlük. Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP elnökségi tagja közölte: szembesíteni akarják a Fidesz-KDNP-kormányt és főként a Fideszt azzal, hogy az elmúlt 3 évben a kétharmados kormányzás mellett milyen, a gyermekeket érintő intézkedéseket hoztak. Kitért arra, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint az idén 4, 8 százalékkal kevesebb gyermek született, mint egy évvel korábban. Az ellenzéki politikus úgy fogalmazott: 470 ezer gyermek éhezik Magyarországon, annak a kormánynak pedig, amely ezt megengedi, "el kell tűnnie"

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Nem vonom kétségbe Török Zsolt jószándékát amikor agyerekek érdekében szót emel. De valójában nem éhezésről van szó, hanem arról, hogy agyermekek nem kapják meg az életkoruknak megfelelő mennyiséget, és azt a táplálékot amire a fejlődő szervezetüknek szüksége lenne.
Mert a gyermek 3 éves koráig a szülői házban biztos nem éhezik, hiszen a szülei gondoskodnak róla, csak hiányzik a sok gyümölcs és a változatos tejtermékek sokasága amire szüksége lenne. Inkább az a baj, hogy egyoldalúan táplálkoznak.
Az intézményekben is jellemző az egyoldalú táplálkozás, és az életkornak megfelelő adag mennyisége.
kevijenicsaja
@Kutyafüle: Egyoldalúan: zsíros kenyérrel?
Kutyafüle
@kevijenicsaja: Igen, és paprikáskrumplival. Szomorúan, de erre gondoltam én is :(((((
Mint anya, bízom abban, hogy minden anya igyekszik enni adni a gyerekének, csak nem azt adja, amit szeretne:((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.