A televíziós nézettségmérések alapján a magyarokat jelenleg kiemelten érdekli a politika, nyilván a dupla választás miatt. Az m1-en és az ATV-n százezrek követték a politikai vitákat, és a Békemenet is rekord nézettséget ért el. 

Az ATV-ben szombaton élő adásban vitáztak egymással az európai parlamenti listavezetők, vasárnap pedig fővárosi listavezetők ismertették programjaikat és ütköztették nézeteiket – számolt be az atv.hu.

A szombati élő vitában Dobrev Klára, a DK-MSZP-Párbeszéd-ZÖLDEK listavezetője, Donáth Anna, a Momentum listavezetője, Le Marietta, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt listavezetője és Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom listavezetője vett részt. Ebbe az adás mintegy 695 ezren néztek bele, az átlagos nézettség több mint 260 ezer volt.

A fővárosi listavezetők vitájában Baranyi Krisztina, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt listavezetője, Grundtner András, a Mi Hazánk Mozgalom listavezetője, Karácsony Gergely, a Párbeszéd-ZÖLDEK-DK-MSZP listavezetője, Soproni Tamás, a Momentum listájának 2. helyén szereplő politikus, valamint Vitézy Dávid, a Vitézy Dáviddal Budapestért és az LMP–Zöldek listavezetője vett részt. A vasárnapi vitába 718 ezren néztek bele és az átlagos nézettség több mint 179 ezer volt.

Durván ráfüggtek a magyarok a politikára – Kiugró nézettséget értek el a televíziós viták és a Békemenet is

Orbán Viktor a Békemeneten   Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd 

Amúgy a múlt héten a televíziós műsorok között az m1-en zajló 11 politikust felvonultató EP-listavezetőt vitának 570 ezres átlagos nézettsége volt, és milliósra taksálható azok száma, akik beletekintettek a műsorban. A HírTv által közvetített Békemenet majd 200 ezres átlagos nézettséget ért.

Nem mellesleg, az online tartalmak is hasítanak. Orbán Viktor videójának nézettsége vetekszik a trendi magyar előadóékkal. A magyar miniszterelnök legutóbb feltöltött videója láthatóan nagyot megy, kiugróan magas megtekintésszámot produkál – írta a liner.hu.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnökének Youtube-os bejelentkezései tömegek érdeklődését váltja ki. A YouTube legfelkapottabb videó között is politikai tartalmak pörögnek. 

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
...

Szavazni viszont nem szemmel, hanem kézzel-lábbal kell ám!
túszulejtettország
Még a vitaműsor az hagyján, de a békemenet és a hozzá kapcsolódó szervilizmus tv-n való követése igencsak perverzitásra
vall.
Peller Anikó
Ahogy közeleg a voksolás egyre nagyobbakat kell hazudni. De meg kell dolgozni a pénzért, mert apánk rrrrengeteget áldoz rrá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.