Durvul a kampány. Magyar Péter szerint kötél kellene Medgyessy Péter nyakába. Igaz. ezt régen, még 22 éve mondta. Videó is készült az esetről, és az akkor mellette álló politikai elemző ma megerősítette, hogy így volt, a mai politikus 22 éve valóban ezt mondta.  

A Hírlikk arról ír, hogy 2002 júniusában az ATV Közhang című műsor stúdiójában a nagyon fiatal Magyar Péter azt  mondja az akkori miniszterelnökről, Medgyessy Péterről, hogy kötelet a nyakába. Ekkor volt Medgyessy Péterb híres SZT-tiszti botránya. 

 A felvételen hallható, amint egy felháborodott női hang bűnről beszél és megbánásról, meg arról, hogy Medgyessy Péter miniszterelnök nem írhatja ki az arcára, hogy megbánta a bűneit. Talán táblát akaszthatna a nyakába, tette hozzá. Erre mondta azt akkor Magyar Péter nem túl hangosan, de halhatóan: „Vagy, kötelet a nyakába”. 

A műsor másik vendége, Mráz Ágoston Sámuel politológus  erra azt mondta: ne!

Az atv.hu megkérdezte Mráz Ágoston Sámuelt is, aki megerősítette, hogy ők vannak a felvételen. „Az elhangzottakat szerintem nem kell kommentálni, magukért beszélnek” – tette hozzá a politikai elemző.

Durvul a kampány: 22 éves videó került elő Magyar Péterről, melyen ijesztően durvát mond Medgyessyről

Magyar Péter ma  Fotó Facebook/Magyar Péter 

Forrás: Hírklikk , ATV

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mráz Ágoston Sámuel undorító egy nyálas alak. Mi lesz ezekkel, ha elveszítik a gazdaállatot? Keresnek egy másik segget? Ez is egy pártvazallus. "Versenyelőny, hogy lemondanak" a jelenlegi vezetők ? Az, hogy 2 köztársasági elnök sem töltötte ki a ciklusát pozícióra való méltatlanság miatt, eléggé visszás! Az a nerfidesznyik kormány egy szót se szóljon, aki az ügynökakták nyilvánosságra hozását elutasította többször is! Magyarázhatsz amit akarsz Samu, lebuktatok ! Most már nagyon kevés lesz Orbán mögé dupla annyi nemzeti színű zászlót kirakni a színpadra, mint tavaly volt és kevesek lesznek a megszokott panelek ! Megbuktatok mind a családbarát mind a keresztény mesével, hisz pedofilokat mentegettek, ráadásul püspökök tanácsára, szóval erkölcsileg teljesen lenulláztátok a NER-t, ide már nagyon kevés lesz a média teljes leuralása.ű Lejárt az időtök elvtársak, ennyi volt, el lehet húzni a magyar történelem szemétdombjára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sándorbence
én meg ezt mondom 36 éve
no orbán no fidesz no komcsik no szatelitek
Billibácsi
Most majd az jön, hogy M.P. az óvodában molesztálta az óvó nénit.
kereső
@viccesvigságok: 12:53 Nem hamisitott a videó. Az ATV-ben készült a felvétel, és a beszélgetést vezető riporter Juszt megerősitette a valódiságát.
Őrnagy
@ Dollárért Eladott Ország: 13.14

„Ha valami úgy néz ki mint egy kacsa, úgy úszik mint egy kacsa és úgy hápog mint egy kacsa, akkor az valószínűleg egy kacsa is.”

Ez bizony igaz! Ha valaki olyan Gyagyás mint egy libkány Seggfej, és annyi esze sincs mint egy tyúknak, akkor az nem csak @ Dollárért Eladott Ország: és nem csak össze vissza hazudik és ostobán próbál címkézni, hanem tényleg olyan ostoba sík hülye is!
Őrnagy
@Billibácsi: Ezt a DK-nak mond, azok szellőztetik az ilyen régi dolgokat félelmükben, hogy ellopjék a szavazóbázisukat!
DR PRÉDlKÁTOR
"Mráz Ágoston Sámuel az első szereplőnk.

A Nézőpont Intézet vezetője, Orbán egyik legszorgalmasabb ülepnyalója.

Ő nem sajnálja az időt, az energiát, hogy az Orbán-rezsim egyik legalázatosabb, legnevetségesebb és legszánalmasabb mamelukjaként működjön.

Fasza gyerek ez az Ágoston. Az a típusú óvodás lehetett, akit mindenki arrébb lökött a játszótéren a csúszdánál, még a lányok is, főleg ők, és afféle kisiskolás, aki a napköziben egyik focicsapatba sem fért be, még cserének sem.
Aki feltehetően már idejekorán rengeteg pofont kaphatott az élettől, ezért stréber lett, a kezével a dolgozatát eltakaró eminens tanuló, akit csak a saját szülei és a tanárai dicsértek..."

Érdemes elolvasni a kis mrázt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.