A Belmondo együttes énekesének, Czutor Zoltánnak a fényképeit ellopták és egy kamuprofilt hoztak létre ezekből. A zenész szerint aberráltak, akik ezt tették. 

Számos ismert ember szembesült már azzal, hogy visszaélnek a képeivel vagy a nevükben hoznak létre álprofilokat a közösségi oldalakon. Ezúttal Czutor Zoltán bosszankodhatott egy ilyen visszaélés miatt, valaki ugyanis eltulajdonította néhány fotóját, majd a nevében regisztrált egy profilt.-  írta a Blikk. 

Már Belmondo becsülete sem szent – Aberrált módon visszaéltek a híres előadó nevével

Czutor Zoltán  Fotó: Facebook/Czutor Zoltán 

"Ez a profil nem én vagyok. Jelentsétek!” – írta Instagram-oldalán az énekes, aki egy követői hozzászólásra reagálva értetlenkedett a jelenségen. "Én is azon agyalok, hogy ezeknek az aberráltaknak mennyi idejük van... – tette hozzá a zenész.

Czutor Zoltán követői közül végül többen is jelentették az álprofilt, amit időközben el is távolítottak. Korábban Kárász Róbert televíziós műsorvezető fotóival egy német társkereső oldalon éltek vissza, ahol több, szerelemre vágyó hölgytől is pénzt csaltak ki. Az ügyben nemzetközi nyomozás is indult, miután Kárász Róbert is megtette a feljelentést ismeretlen tettes ellen.

Forrás: BLIKK
Fotó: Facebook

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Czutor Zoltán nem élt vissza Belmondo nevével?
Csak kérdem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
@Nyírfa: De..csak frappánsabbat nem ;)
Nyírfa
@Sakk Matt: 16,25

Elvi kérdés, hogy korrekt vagyok-e. A "tenger büntetése" nem adekvát példa rá, bár te , felesleges mivolta miatt frappánsnak találtad. Ez a vita azonban okafogyottá vált, ugyanis megnéztem, a Belmondonak van-e önálló jelentése, igen, van: szép világ.
Sakk Matt
@Nyírfa: Vajon a Pa-Dö-Dö kért engedélyt a Szabó János név használatához?

www.youtube.com/watch?v=X1say2q6uRg
Nyírfa
@Sakk Matt: 19.13

Ó, igen, a héten láttam is a sok ezer Szabó Jánost a Fővárosi Bíróság épülete előtt, mind feljelentést készültek tenni. Jó móka lenne, de elkéstek, Mariann már önfeljelentést tett, bűneit megbánta, a hamut is a fejére szórta.
( Maradjon köztünk, kiderült, hogy a hamut csak szappangyártáshoz vette, de a szomszédja, Szabó János a lépcsőházban a fejére borította.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.