Ismét nem beszélhetett a trafikügyről a parlamentben a szocialista Szanyi Tibor, mert Kövér László szerint interpellációja sértette volna a az Országgyűlés méltóságát. Szanyi Tibor ezután azt mondta: Az Európai Unió szervezeteihez fordul, ugyanis szerinte a házelnök tendenciózusan nem ad szót neki, mint megválasztott országgyűlési képviselőnek. Közben Kövér László újabb büntetéseket szabott ki több, az ülésteremben a trafikmutyi miatt tiltakozó ellenzéki képviselőre. Ők azt mondták, nem fognak fizetni, ugyanis a kormánytöbbség egyszerűen elfelejtette szabályozni ezt a jogszabályban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sahar
Kövér hozta a formáját, nem tagadta meg önmagát. Az az ember aki sorra ronditott bele a közéletbe, most játsza az erkölcsös jófiút. Szanyinak igaza van, a végtelenségig el kell mennie annak érdekében, hogy leállitsák ezt az idiótát.
Nauta
@sahar: Szanyi el is fog menni Strasburgig is! És neki fognak igazat adni! Köteles meg mehet a p.csába!!
Nauta
@nahát: Na igen! Eggyel kevesebb kritikus ugye?Neked és a barátaidnak a köteleskövérek a megfelelő emberek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.