Nem igaz, hogy Bajnai Gordon közvetlenül nem vett részt a Hajdú-Bét irányításában - jelentette ki Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke kedden az M1 Ma reggel című műsorában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
@lenhardtibolya: @vidi500: A háttérben egy lejárató gyűlöletkampány van.Amennyiben Bajnai Gordon nem lépett volna színre,nem lenne "liba" ügy.Teljesen tiszta ebben az egészben,ezt a Fidesz is tudja,hiszen rengeteg pert vesztettek már el a fideszes bíróságokon.Egyszerű ez,mert nincs fogás Bajnai Gordonon!Ez sem fog sikerülni,mert sokan vagyunk már akik tájékozódtak ebben a dologban is.A legfelháborítóbb az,hogy állami pénzen folytatnak politikai gyűlöletkampányt!A szegények,meg sorban állnak a Blahán!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
Obersovszky a királyi tévében Veress János ex pénzügyminiszterrel erről is beszélt ma reggel.
V.J.megjegyezte, hogy a Baumag ügy kicsit több károsultat vitt csődbe, de az most valahogy nem téma...
human
@coyote3: Bizony ezt sokan nem tudják. A fidesznek jobban feküdt Bábolna akkoriban.
nyanya001
Már megint a görény beszél illatról ?
marlin
@lenhardtibolya: (ma, 06:26)
És akkor mit is mondott erről a "Bajnai fóbiáról" a főorvos úr??
taglo
IAboly- Ibolya -velem fogjál össze, én is láttam már libát -fényképen ,mi szakértők vagyunk ! Az összes ballos liba modjonle, ! (szerintem )
szablyafűrész
Kósa, aki egyedül tudja a tutit, többmint 10 éven át hallgatott róla, még akkor is,amikor Bajnai miniszterelnök volt és amúgy fideszes f@sz@gyerek módjára jól odapörkölhettek volna Bajnainak ! De nem ez történt !
Most, bő 10 év után, Kósa hirtelen megvilágosodik és "eszébe jutnak" a régi szép idők, amikor a Fidesz agyontámogatta a Hajdú-Bétet !
Erre mondják, hogy " anyádat te kócsag"!

Ugye, eléggé életszerű ez a Kósa féle hasmese ! Kósának nemcsak a zsebe '%'-os,hanem a feje is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.