Nem igaz, hogy Bajnai Gordon közvetlenül nem vett részt a Hajdú-Bét irányításában - jelentette ki Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke kedden az M1 Ma reggel című műsorában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
@lenhardtibolya: @vidi500: A háttérben egy lejárató gyűlöletkampány van.Amennyiben Bajnai Gordon nem lépett volna színre,nem lenne "liba" ügy.Teljesen tiszta ebben az egészben,ezt a Fidesz is tudja,hiszen rengeteg pert vesztettek már el a fideszes bíróságokon.Egyszerű ez,mert nincs fogás Bajnai Gordonon!Ez sem fog sikerülni,mert sokan vagyunk már akik tájékozódtak ebben a dologban is.A legfelháborítóbb az,hogy állami pénzen folytatnak politikai gyűlöletkampányt!A szegények,meg sorban állnak a Blahán!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vidi500
Kósa Lajos, ha jól tudom, a kérdéses időszakban és helyen már polgármester volt. Így aztán pozíciójánál fogva nagyobb rálátása volt az ügyre, mint az egyszerű olvasónak. Az más kérdés, hogy mi van a háttérben.
lenhardtibolya
Tényleg jó volna tudni, hogy mi van a háttérben.
amaramaistanna
@lenhardtibolya: @vidi500: A háttérben egy lejárató gyűlöletkampány van.Amennyiben Bajnai Gordon nem lépett volna színre,nem lenne "liba" ügy.Teljesen tiszta ebben az egészben,ezt a Fidesz is tudja,hiszen rengeteg pert vesztettek már el a fideszes bíróságokon.Egyszerű ez,mert nincs fogás Bajnai Gordonon!Ez sem fog sikerülni,mert sokan vagyunk már akik tájékozódtak ebben a dologban is.A legfelháborítóbb az,hogy állami pénzen folytatnak politikai gyűlöletkampányt!A szegények,meg sorban állnak a Blahán!
Dr. Felipe
Bajnainak nem is kell védekezni a morálisan már rég lejáratódott koser alajos Mr. 20% elvtárs ellen.
soljanka
% Lali mostanában elég sűrűn használja a "morális" kifejezést, gondolm új szó volt a szótárában, és azért emlegeti ilyen sokszor, mert szeretne találkozni vele ...
vidi500
@amaramaistanna: "Amennyiben Bajnai Gordon nem lépett volna színre,nem lenne "liba" ügy."

Ebben minden bizonnyal igazad van.

"Teljesen tiszta ebben az egészben"
Erre nem vagyok hivatott, hogy megítéljem, nem is teszem, ezért máshonnan közelítek.
Történt egy eset, ahol szegény embereket tettek lóvá, méghozzá olyan módon, hogy mindenüket elvesztettek. Tisztességtelen gazdasági magatartás!
Magyarországon meghonosodott egy vezetői magatartásforma.
1, nagyarc
2, hatalmas felelősség szlogen
3, ezért cserébe hatalmas pénz is jár
4, pajzsként tolok magam elé embereket
5, rajtuk keresztül a háttérből mozgatok mindent, elterelve magamról a figyelmet
6, ha valami gikszer van, nem vagyok felelős semmiért, a pajzsemberek viszik el a balhét
Ez nagyon is élő beidegződés. Bíróság hozott anyagból dolgozik.
silber13
@vidi500: @lenhardtibolya: Semmi nincs, de van egy felturbózott félelem dikt gyűlöletkampány és egy rettegés, egy esetleges választási vereségtől. Kósa igazmondása meg egyenest legendás, miként az atamánjáé. A háttérben meg a Mr x % viselt dolgai húzódnak meg. Biznyára ismerős a téma. Ha már egész Debrecen éa a megye rudja, beszéli...
Don Quijote
A Pilis-Investnél többet buktak az emberek, arról miért nem beszélnek??
Ja mert ott nincs a Bajnai:DD Lehet abban a Kóser Lala a ludas??
vidi500
@silber13: "Mr x % viselt dolgai" Ilyen neve nem csak neki van, sokan vannak még rajta kívül. :-)
Don Quijote
Ja, a Lali meg a morál!! menten bexarok...
lenhardtibolya
@amaramaistanna: Azt sem árt tudni, hogy a jog nem egyenlő az igazsággal és sajnos akinek jobb az ügyvédje/ügyvédei, az kibújik a felelősségrevonás alól. Bajnai is kisiklott, mint az angolna, mert "ügyes" ember, de azért mindenki tudja, hogy nem ártatlan.
kata53
@Don Quijote: Azt sem tudja mi fán terem!
manocska1
Ez most úgy beugrott neki,morál ???!!!
coni
Kósa kihasználja, hogy az átlag magyarnak fogalma sincs arról hogy mit jelent egy befektetési cég, és hogy azért mert nekem részvényem van az OTP-ben, nem én leszek a felelős ha tönkremegy. A Wallis csak egy részvényes volt, semmi köze nem volt a vállalat irányításához.. Bevallom, nekem se az OTP-hez.

A jelenlegi rezsim kihasználja a mérhetetlen emberi butaságot, eddig sikeresen.

www.egyutt2014.hu/tenyek_es_hazugsagok/felelos-e_bajnai_gordon_a_hajdu-bet_csodjeert.html
marlin
@coni: Küld már el ezt a linket a @lenhardtibolya: -nak hátha(?) sikerül neki elolvasni!! :))
szablyafűrész
@lenhardtibolya: A "mindeki tudja" mindekit "meggyőzött ! (gondolod) közel jó pár pert nyert eddig Bajnai, sem a bírók, sem az ügyvédek nem ugyanazok voltak. Csípi a szemed ? Nem baj,majd elmúlik.

oszt' jó napot !
amaramaistanna
@lenhardtibolya: Be kell látnom,hogy korlátolt személyekkel nincs miről beszélnem.Nem érdemes!Nagyon beszűkült a gondolkodás módod.Orbán által kijelölt mezsgyén haladsz.Mi lesz veled,ha nem lesz senki,aki megmondaná neked,hogy mit is gondolj,mit is tegyél?Csak és kizárólag szánni tudlak,mint minden szinte menthetetlen sorstársaidat,az együgyűeket.
profon
Ejj Lajos ! Miattad egyik hónapról a másikra 40 ezer forinttal nőtt a hiteltörlesztésem !!! Jobb ha a tükör előtt köpködsz !
lenhardtibolya
@amaramaistanna: Köszönöm, sajnos amikor kifogy valaki az érvekből, - ahogy Ön is - akkor elkezdi sértegetni a vitapartnerét, és sorolja a jelzőket, amelyek tulajdonképpen nem a másikra jellemzőek... Engem nem kell sajnálni, de azt, hogy beszűkült gondolkodású, vagy együgyű lennék csak ezen az oldalon kapom meg a Bajnait imádók furcsa körétől. Remélem, hatalmas koppanást fognak megérni jövőre a választáskor!
Január
Mennyi morálba ütköző dolgot követtek el ebben az országban az elmúlt 23-24 évben - a hatalom mindkét oldalán senki sem vethet a másik szemére semmit . Erre mit mondtak ?Törvényes a dolog, csak nem morális. Oszt jónapot!
human
Mivel jogilag egyszerűen nem bizonyítható egyetlen vád sem Bajnai ellen, ezért most jönnek a morális szó használatával. És ha ez sem jön be, akkor mi lesz az újabb rágalom? Talán az, hogy nem jár hetente gyónni és akkor biztos bűnös?
Annyira szánalmas a fidesz szárnyaszegett vergődése.
coyote3
Lajcsika!
Egyszer arról is beszélhetnél, hogy a Hajdú-Bét tönkretételében vastagon benne volt a kezetek. Nevezetesen azzal, amikor 12 milliárddal kistafírungoztátok a Bábolnai gazdaságot. Amúgy ez megint egyes idióta...
QQCSI
Obersovszky a királyi tévében Veress János ex pénzügyminiszterrel erről is beszélt ma reggel.
V.J.megjegyezte, hogy a Baumag ügy kicsit több károsultat vitt csődbe, de az most valahogy nem téma...
human
@coyote3: Bizony ezt sokan nem tudják. A fidesznek jobban feküdt Bábolna akkoriban.
nyanya001
Már megint a görény beszél illatról ?
marlin
@lenhardtibolya: (ma, 06:26)
És akkor mit is mondott erről a "Bajnai fóbiáról" a főorvos úr??
taglo
IAboly- Ibolya -velem fogjál össze, én is láttam már libát -fényképen ,mi szakértők vagyunk ! Az összes ballos liba modjonle, ! (szerintem )
szablyafűrész
Kósa, aki egyedül tudja a tutit, többmint 10 éven át hallgatott róla, még akkor is,amikor Bajnai miniszterelnök volt és amúgy fideszes f@sz@gyerek módjára jól odapörkölhettek volna Bajnainak ! De nem ez történt !
Most, bő 10 év után, Kósa hirtelen megvilágosodik és "eszébe jutnak" a régi szép idők, amikor a Fidesz agyontámogatta a Hajdú-Bétet !
Erre mondják, hogy " anyádat te kócsag"!

Ugye, eléggé életszerű ez a Kósa féle hasmese ! Kósának nemcsak a zsebe '%'-os,hanem a feje is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.