A Fidesz szerint Magyarország a foglalkoztatás területén is jobban teljesít a Gyurcsány-Bajnai-kormányok időszakához és más európai országokhoz képest is, hiszen a statisztikai adatok szerint nő a foglalkoztatás és csökken a munkanélküliség - mondta Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője szerdai sajtótájékoztatóján. A szóvivő szerint most már nem lehet elvitatni a magyar emberek teljesítményét, hiszen a Központi Statisztikai Hivatal mai adatai azt mutatják, hogy a kormányváltás óta, immár 36. hónapja nő a foglalkoztatottak száma. Idén az első négy hónapban 58 ezerrel dolgoztak többen, mint egy évvel ezelőtt, így 3 millió 869 ezerre nőtt a foglalkoztatottak száma - tette hozzá. Selmeczi Gabriella úgy értékelt: miközben Magyarország a túlzottdeficit-eljárással kapcsolatos brüsszeli döntésre vár, újabb megerősítést kaptunk arról, hogy helyes, jól működik és eredményeket produkál az a gazdaságpolitika, amely 2010-ben az emberek többségének bizalmát megkapta.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
mert virbliznek a közmunkásokkal. Többet ez a h. picha többet nem is ér.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kata53
@nyanya001: persze megint fogalma sincs róla miket hord össze!!!
kata53
Az anyátok p...a nőtt nem a foglalkoztatottság!
űrbán
"Fidesz: nő a foglalkoztatás, csökken a munkanélküliség" melyik országban fideszpatkányok ?

Kétszáz embert küld el a DÉMÁSZ
SZEGEDma
2013. május 22., szerda • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben

Közel kétszáz munkahely szűnik meg az EDF DÉMÁSZ-nál, részben a rezsicsökkentés miatt. A munkavállalói érdekképviseletek és a menedzsment szociális csomagot dolgoz ki, amely segíti a távozó munkavállalók helyzetének kezelését.

SzegedCafé 2012. február 18., szombat, 13:25 közélet
20 százalékos leépítés a Lombardnál

Szóval fideszpatkányok melyik országban nő a foglalkoztatottság ???
űrbán
@űrbán: Minden harmadik dolgozójától megválhat a Lombard
Szeged - Négyszáz munkatársának körülbelül 30 százalékától válik meg a szegedi központú lízingcég, a Lombard – olyan ütemezésben, ahogy „elfogy a dolgozók alól a munka".
Hozzászólok!
Kovács András - 2013.02.01. 14:54
Dr. Felipe
Tegnap például a tajvani-holland TP Vision jelentette be, hogy köszöni szépen, nem kér tovább az Orbán-kormány gazdaságpolitikájából, és Lengyelországba telepíti át az eddig 370 magyar munkavállalót foglalkoztató tévégyárát.

Ennyi. Lehet hazudozni fideSS maffiózók de a nép nem buta és látja hogy a munkahelyek megszűnnek és nem létesülnek.
Mobil123
Szőke liba megszólalt!!! Tuti, hogy őszre Magyarország összes lakosa dolgozni fog, mert hát addigra mindenki ásni fog a temetőben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.