A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége felkéri Tarlós Istvánt, hogy vonja vissza azt a döntést, miszerint egy II. kerületi névtelen közterület Tormay Cécile nevét kapja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lbs
Miután ő írta a "Bujdosó könyv"-et - amely az 1919-es patkányforradalom rémtetteit tárgyalja példás precízséggel fotókkal is illusztrálva - "természetesen" antiszemita.

Pedig nem ő tehet róla hogy ennek a 133 napos vészkorszaknak a főkolomposainak a túlnyomó többsége melyik etnikumhoz tartozott!
kamazuka
Té Pisti!
Egy jó tanács.
Mielőtt nevet adsz, menj s kérj engedélyt hogy lehet e!

Ez olyan hihetetlenűl érdekes kérdés,mint azon eltöprengeni,hogy valakit úgy hínak vezeték nevén lukács,de még senki sem látta őt,hogyan ácsolja a lukat.
Dalton
Szerintem Budapestet, úgy, ahogy van teleportálni kéne, Izraelikába, sőt annak kormányzása alá rendelnyi testyileg, lelkileg, de főképpenség szerelmileg!
Oszt akkó, pontosan jó lenne a Világ legutáltabb állama, összes elképzeléseinyek!
Mazsihiszem, hogy ezt megéljük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.