A Fidesz szerint az a tény, hogy Magyarország kilenc év után kikerült a büntető túlzottdeficit-eljárás alól, kizárólag a magyar emberek teljesítménye: Magyarország saját erejéből állt talpra, mindenféle külső segítség nélkül, miközben "kamatostul törleszti a baloldal által felhalmozott államadósságot" - írja csütörtöki közleményében a nagyobbik kormánypárt szóvivője. "A magyarok, úgy tűnik, most visszakapják az igazságukat és végre ők lehetnek azok, akik majd újra ítéletet mondhatnak azokról, akik 2002 és 2010 között tönkretették az országot, és akikről egyre inkább kiderül, hogy nemcsak a kormányzáshoz nem értettek, hanem erkölcsileg is vállalhatatlanok" - írja Selmeczi Gabriella.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
De nem a ti erőtökből, hanem a szegények megnyúzásából !
Mobil123
Majd amikor az állampapírok, kamatok fizetése el jő akkor is így lesz???
Nauta
Kapafog!! FEJREEEEE!!! te estél fejre te kiflitolvaj,manyup megvédő!!
Nauta
@Mobil123: Akkor ez a lunyva már az egyik abádszalóki roblott házában fog röhögni a markában! De mint hírlik,nem sokáig,mert az elszámoltató hatóság ott is utól éri!!
töky
Te kis szöszi! Ezt magadtól nyilatkoztad olyan nőies bájjal, vagy ezt is diktálták neked? Ne legyél már ilyen butuska! Neked már úgysem hisznek el semmit az emberek. Még a fideszes fanok is fanyalognak, ha megszólalsz.
mariaberta
Na Te aztán tudod, ki világosított fel? Valamelyik szenátortársad?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.