Már a lakosság 27 százaléka fagyoskodott kényszerűen lakásában a télen, a legalacsonyabb jövedelműek pénzük közel felét költik lakhatásra, 300 ezer család szorulna szociális bérlakásra - derül ki a Habitat for Humanity Magyarország Lakhatási jelentéséből.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@Tootsy: Nem mondod!!!
Ibolyka azt mondta ,hogy kisnyugdíjas, akkor eddig miből fizetett 100 ezer rezsit havonta.

Ő egy bűvésznő!!!:-)))
Tootsy
@Dr.luigilongo60: Pedig igaz, 10 ezret mondott, amire persze en is lecsaptam, meg a legelso napokban tortent, amikor a Propira jottem.
Akkor azt irtam ugyanis, hogy a 6-800 forint havi megtakaritasbol esetleg ket kilo kenyeret vagy ket liter tejjel tud tobbet venni egy csalad, es ez ugyan losz@rt er szerintem,... De most raerek, majd visszakeresem ezt a hozzaszolast,
Akkor kikerte maganak, es mondta, hogy ez az o haztartasaban bizony 10 ezret jelent,... En erre valami olyasmit irtam, hogy ez kb. a Ganz Mavag villanyszamlaja havonta (persze az eros eltulzas vegett) de egy kisnyugdijas hazasparnak 100 000-et csak villanyra en sem tudok elkepzelni,...Majd visszanezem,...:o)))
Nauta
@Tootsy: Röviden,100ezer a havi rezsije. Ez legalább 400ezer ft./hó netto jövedelmet feltételez tehát ,Ibolya búsás haszonélvezője az egykulcsos adónak!
Nauta
@Dr.luigilongo60: Bűzlik a hazugságtól ez az ibolyka!Egyébként az itt firkáló fideSS fanok mindegyike az újgazdag,hazug szélhámosok kategóriájába tartoznak
human
@Nauta: Aki anyagi érdekből fideszes az még megmagyarázható. Na de a többiek?
Tootsy
@human: Az meg kisfoku agyi ingereltsegre vall, nekik eleg ez az ingerkuszob is, amit a fideSS nyujt... ("Majd mi gondolkodunk helyetted is!")

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.