Több mint száz ország politikai és gazdasági vezetőinek részvételével kezdődött meg a hatodik gazdasági fórum Asztanában, Kazahsztán fővárosában. A gazdasági fórumon részt vett Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter is, aki szerint a válság leküzdéséhez egyre többen javasolnak a magyarországihoz hasonló módszereket. Elmondta, abba az irányba fordul a világ, amit Magyarország már az elmúlt 3 évben alkalmazott. A miniszter hozzátette: meg kell tartani a munkahelyeket, össze kell hangolni a növekedés, az adósságleépítés és a munkahelyteremtés szempontját. Ugyanakkor országon belül a szociális feszültséget is kezelni kell.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szepwilly
peldat ha lehetne,mert az egyre többen az hihetetlen!
szepwilly
peldat ha lehetne,mert az egyre többen az hihetetlen!
bakegya
Hát a" vannak akik azt gondoljáknál" már ez is több,de nem ártana egy kis közmunkabért megpróbálni nálunk és aztán bátorkodni.
Bámulatos mellesleg ez a világválság mennyi mindenre jó. Orbánisztán megdicsőülésére kiváltképp alkalmas...
mekkelek
Tehát a tehetősebbek támogatása pl. az egykulcsos szja-val és az alacsony keresetűek nyúzása, nyomorba döntése a kreatív adókkal a követendő példa. Ja, a rezsicsökkentést majdnem elfelejtettem...
tűzróka0919
Ugyan olyan senkiházi mint a gazdája . Épp , hogy növelik a szociális feszültséget . Marharépa elvtárs az a 340 000 ellátás nélküli ember bizony csökkenti a feszültséget mert már tiltakozni sincs erejük a "jóléttől" . Valaha kicsit gerincesebb alak voltál és még becsültelek is valamire . Viszont mostanra neked is sikerült nyakig merülni a szarba ! Jaj a rokkantak ügye is itt van még KISZ elvtárs !!!
csikknorisz
Ahogy mondják, messzirű gyütt ember azt mond, amit akar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.