Magyarország kibontakozásához a jobb- és baloldal történelmi megbékélésére van szükség – vélekedett Róna Péter közgazdász az ATV Start című műsorában. Róna szerint, ha ez a megbékélés rövid időn belül nem történik meg, és a két tábor nem teszi félre az ellentéteket, akkor Magyarországnak hamarosan igen komor jövő elé kell néznie.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lbs
Dehogynem lehet!
A Hahás hülye gyerekek iránt egyre jobban kibontakozik az értelmesen gondolkodók ellenszenve...
1951
Teljesen igaza van Dr.Róna Péter úrnak! Bizony minden állítása igaz a megbékélés igénye vonatkozásában és bizony jó lenne ha hallgatnának Reá a bankok indexálási trükkjeinek visszamenőleges és végleges megszüntetése, továbbá a bankok ügyfeleinek bankok általi kártalanítása tárgyában is! A trükközések előtti és a trükközések utáni havi törlesztőrészletek közötti befizetett különbözetet jóvá kellene írni a bankok ügyfeleinek hitelszámláján! Azonnal helyre is állna a pénzügyi béke, és a nagy többség változatlanul tudná fizetni a bankoktól kapott eredeti összegű hitelét! Ezeket a banki trükközéseket bizonyította már 2010 óta több neves és elismert közgazdász és jogász is, de akkor a fő kérdés: a Kormány miért nem hoz olyan törvényt,amellyel a bankokat kötelezné a "devizahitel"-károsultak kártalanítására?!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.