Nemzeti és egyben európai ügy, hogy éljenek a keresztény közösségek, álljanak a templomok – jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Városligeti fasori református templom felszentelésének 100. évfordulója alkalmából tartott hálaadó ünnepi istentisztelet utáni jubileumi közgyűlésen szombaton Budapesten.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Lefordítva: Kövér: zaftos szlogenek lózungok szimbólumok zászlók agymosások ellenségkép, az álkonzervatív, álkeresztény, hatalommán populista demagógia teljes tárháza és lesz szép jó rabszolga-birka tömeg, aki nekünk béget-bólogat, nekünk szolgál gondolkodás nélkül, biztosítva korlátlan hatalmunkat önkényünket, dőzsölésünket és fényűzésünket...
csegala
És van pofája az első helyre tenni a vallást. Tehát a nemzetnél és a családnál is elsőbb a vallás. Ha ennyire hívő, akkor miért nem jó ember? Miért nem szereti a szegényeket, elesetteket? És arra is kíváncsi lennék, hogy a Bibliában előírtakat betarva, csak gyermeknemzés céljából töcsköl-e?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.