Olcsó lenne azzal kezdenem, hogy van mit füstölögni a trafikmutyin. Mégis így kezdem. Annyira olcsó, átlátszó és szánalmas az egész helyzet, mint a “Mi Ferinké” volt anno az öszödi beszéd nyilvánosságra kerülte után. Igenis van min füstölögni. Mára vált bizonyossá a sejtés, miszerint a belső kör nem egyesével osztogatta a nikotináriumokat, hanem átlag hármasával-négyesével.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Ha a birkákat nemzeti kormány lopja meg, akkor bégetnek tovább,.
Hellcat
@ziziplanet: Bizony...Ha a fidesz lop az jó, akkor tudomásul veszik és nem néznek oda!
Törölt felhasználó
@Hellcat: Én már itt sokszor kifejtettem, hogy a második viládháboruban sem hitler gyilkolt a két kezével, orbán tényleg egy páva, mindig azt a színű tollát mutatja, azon populista rendszerek eszközeit használja, mely a felmérések alapján a legpopulárisabb. Ebből két dolog következik, hogy viktor jellemtelen féreg és, hogy szánalmas az országunk közhangulata és felfogása a problémáink kezeléséről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.