A trafikkoncessziók nyertesei közül nagyon sokról kiderült már, hogy jellemzően nem dohánykereskedelmi tapasztalataik, hanem kapcsolataik magyarázhatják a pályázatuk "sikerét". Az eddig árnyékban maradt trafikosok között is biztosan van még érdekes háttérrel rendelkező "nyertes". Hiába bíznak abban, hogy nem derül ki a turpisság. A sajtó szívós munkával hozza elő az újabb és újabb ügyeket.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@human: Van nekik dicsőségtáblájuk?
Inkább csak szégyenfaluk van, de az Feszty körkép méretű.
kkalman
@Tootsy: Most is adnak támogatást a csökkent munkaképességűek foglalkoztatására. Sőt ilyen munkahelyek is vannak, ahol csak rokkantakat alkalmaznak, egészséges embereket is megterhelő munkára. Én is egy ilyen cégnél dolgoztam, amíg nem romlott jelentősen az egészségi állapotom, és ez miatt kirúgtak.
Betaloc
@Tootsy: Eddig nem kedveltél? Na ne már...
Tootsy
@kkalman: Huuu,... Na ez egy kicsit eros volt szamomra,... Vegtelenul sajnalom...:o(
Itt is vannak ilyen cegek, nagyon jo termelessel, pl. asztalos muhelyuk van, ahol nagyon aranyos kutyaolakat meg csirkeolakat csinalnak, konnyen mozgathatot.

Itt senkit sem kulonboztetnek meg, : amig az adott feladatot kepes ellatni (egy sulyosan mozgaskorlatozott is kepes diszpecserszolgalatra, vagy computeres tervezesre, irodai munkara, ), ugyhogy ez itt kulon nem szerepel adokedvezmenyt ado tetelkent,..
Tootsy
@Betaloc: Haaaaat, a kezdeti blogolasaidat nem szerettem, de nagyon is elonyodre alakulsz, ugy hogy csak "tovabb a lenini uton", Kedves, fog az menni...:o))

Szoval, megkedveltelek az utobbi jonehany beszolasod alapjan, ennyi,...:o)).
Nakimaga
"Díjat kapott Orbán, mert harcolt a dohányzás ellen"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.