"Csak elmondanám, hogy az egész parlamenti miskulancia anno folyami homokra épült. Emiatt készült az akkor forradalminak nevezhető világújdonság vasbeton lemezalap, ami némely helyeken 1,5 m vastag. Így, az épület a benne lévő szarhoz hasonlatossan, részben egyben marad, részben a folyadék tetején úszik. Egy mélygarázzsal megbontani ezt az eléggé kényes egyensúlyt, több, mint mérnöki hiba. Persze az Erzsébet-gödör, a nemzeti és a felcsúti stadion után, már nemigen van min csodálkozni. Szakértelem Elvtársak, szakértelem! És mint tudjuk Orbánbukfenc mindent tud, mindenhez ért. És van az a pénz, amikor a szakmai tudás és önbecsülés elveszik egy mélygarázsban. "

Feltöltő: maria.postr.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
"Pedig engem is érdekelne: úsztatunk-e Parlamentet a Dunán 2013 őszén, vagy a 2014-es tavaszi áradás alatt?"

Esetleg most tesztelik, el tudnák-e szállítani a Parlamentet Felcsútra...?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SLAakku
Wachsler Tamás a parlament terének teljes körű felújításának vezetője sem dolgozott még életében egy percet sem nemcsak a szakmájában hanem sehol. (párttársaihoz hasonlóan) Ha valóban ő irányitja a munkálatokat bizony minden megeshet hiszen a kivitelező KESZ Zrt. -nek mélyépitésben nincs projekt tapasztalata hiszen szallodákon kivül mást nem épitettek még ezidáig.

www.parlament.hu/kepviselo/elet/w332.htm
JAJMÁR
Talán most kellene tartani egy misét ! No nem valakiért, hanem a hazánkért! Remélem elvonul az ár, és nem tesz nagy kárt semmiben és főleg senkiben.
Akik pedig kockára teszik örökölt és pótolhatatlan értékeinket, erre több lehetőséget ne kapjanak.
coyote3
Lenne mit megint Gyurcsányra fogni...
SLAakku
@JAJMÁR: Ha a mise segitene akkor már nem ülnének a parlamentben azok akik ott ülnek.
SLAakku
"Árad a Duna, ezért a mélygarázst el kell árasztani vízzel, hogy a Duna felől érkező nyomás ne árassza el a garázst plusz a Kossuth-teret. Kérdem én: ha elkészül a mélygarázs, minden áradáskor fel fogják tölteni vízzel, vagy majd a Duna tölti fel?"
SLAakku
Ugyan hogy állanak a dolgok az ár levonulta után?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.