Orbán lángelme, mégsem vállalkozik, Hobó ok nélkül nem marháskodik. Dumák az év huszonkettedik hetéből.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gemüs52
Ez a valós helyzet . De sajnos nélküle is nagyon nehéz lesz .Orbán még időben elkezdte a gyalázkodó,hazudozó ,rágalmazó politikáját. Az nekik mindegy ,hogy hazudnak vagy nem .Az ellenzéki pártok összefogása nagyon gyenge .Mesterházy kihívó ellenfélnek ??!!
Mangu
Nélküle sem. Van baloldal, van ellenzék? Ezek is megélhetési bűnözők, csak havi millás fizetésért. Röhej amit csinálnak - még nem nyertek, de azon vitatkoznak, hogyan osztozzanak. Az elmúlt 3 évben volt valami pozitív, érdemleges tettük? A FIDESZ ellenzékben olyan közhangulatot teremtett balhézásaival, ami a győzelméhez vezetett, mert bénák voltak ellenfelei és maradtak is.
töky
@Mangu: Nekem ugyanaz a bajom, mint Neked. 2002-től 2010-ig a FIDESZ olyan lejárató politikát csinált ellenzékben, ami elsöpörte az egész baloldalt 2/3-al. Hídfoglalás, TV megostromoltatása, Gyurcsány felszólalásánál kivonulás a parlamentből, népszavazás kezdeményezése, azok az undorító és személyeskedő felszólalások az ülésteremben, hogy csak a leggyalázatosabbakat említsem. Ezt, vagy ehhez hasonlókat miért is nem csinálnak most Bajnaiék, vagy Mesterháziék? Félnek ehhez a módszerekhez nyúlni? Aztán miért is? Most pontosan ezt csinálják velük fidesz oldalról már megint . El kellene menniük lejáratást tanulni ehhez a hót csúnya Selmeczi Gabikához, vagy a tapló Hoppál Péterhez, vagy a korábbi elvtárs Kövér Lacihoz. Ilyen balfasz módjára nem lehet politizálni, pláne nem választást nyerni Orbán ellen. Lúzer egy társaság ma ez a baloldal. Belátom Szanyi alkalmasabb lett volna vezetőként, mint a Bajnai meg a Mesterházi közösen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.