A tumblren osztotta meg az egyik felhasználó azt képet, amelyen a rendőrök éppen olyanokat igazoltatnak, akik ételre várnak a Blaha Lujza téren.

Rendőrök igazoltatják az ételre várókat a Blahán

A Blaha Lujza téri az Ételt az Életért Alapítvány munkatársai osztanak ingyenes ebédet a város hajléktalan és szegény lakóinak. Ezeken az ételosztásokon óriási, hosszan kígyózó sorban szoktak megjelenni a rászorulók.

SzabóZ azt írta a képhez, hogy: "Blaha, ételosztás, a rendőrök mindenkit ellenőriznek, aki beáll a sorba."

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
A végén kezdték az igazoltatást, ha esetleg
nem jut nekik, tudják hogy ki halt éhen...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@miazavalami: Igen !
A keresztény egyház - itt Magyarországon - tanulhatna
ettől az egyszerű de mégis nagyszerű teremtéstől
aki hivatásának tekintette a szegények, elesettek megsegítését !
miazavalami
@nyanya001: Ez így igaz. Egyre többen ábrándulnak ki a papokból. Hiszen Isten sose kívánt palotákat... Én azt vallom , hogy sokkal közelebb van a csóri hajléktalanhoz, mint a felszentelt papokhoz. Hiszek benne , de templomba nem járok.
nemsemmi
3 év sikeres fidesz kormányzás után már látszik az eredmény.
Magyarország jobban teljesít!
Ha 2014-ben nyerne a fidesz, utána már biztosan enm állna sorba ennyi ember ingyen kajáért.

Nem merne!!!
SLAakku
"Mi a helyzet pl. Görögországban, ahol nem oly régen kirakatokat törtek a népek a megszorító intézkedések miatt?

A görög átlagkereset 1450 euró (420 500 Ft), a nyugdíj 1200 euró (348 000 Ft).

Magyarországon, ahol „békemenetre” vonulnak a népek a Gonosz Sátáni Európa, valamint az Idegenszívű Ördögi Ellenség ellen, az átlagkereset bruttó 206 400 Ft (nettó 140 100 Ft), az átlagnyugdíj pedig 88 ezer Ft.

Miért nem ez ellen tüntetünk? Nem amiatt kéne szót emelni, hogy a magyar átlagkereset a felét sem éri el európai átlagnak (annak csupán 48 százaléka), viszont az élelmiszerek árai kirívóan magasak, az üzemanyag, az ivóvíz és az elektromos áram tekintetében pedig Magyarország az egyik legdrágább hely a kontinensen?

Miért nem mondjuk ki, hogy totál hamis konszenzusra épül a hazai rendszer, amelyben növekedésről, munkahelyteremtésről, szociális érzékenységről, középosztályról, GDP-ről és hasonló baromságokról pofázik minden döntéshozó, miközben a bérek és árak viszonyán senki, de senki nem akar változtatni?

A magyar politika forgószínpadán a szereplők rendre eljátsszák, hogy ez így tulajdonképpen rendben van. Az állami szférában a csúcsvezetői fizetések csillagászatiak, ezt mindenki tudja, de hát ez a vezetői réteg a fő kiszolgálója az aktuális hatalomnak. Mindegyik kormány a magyar kisvállalkozók megsegítéséről papol, és mindegyik – jelenlegit is beleértve – évente százmilliárdokat fizet közvetlen állami támogatásként a multiknak, hogy azok olyan munkahelyeket teremtsenek, amiket szégyellnének a saját hazájukban. Az egészt tohonya, méregdrága, diszfunkcionális, ráadásul velejéig hazug és korrupt rendszert kéne lebontania annak, aki az igazsággal akarna szembenézni.

Talán nem a Rettenetes Külső Ellenségről szóló dumákat kéne bevenni, hanem a várat. Elkezdhetnének politizálni a tehetséges fiatalok, aktívabban kicsit. Jöhetne már egy rendszerváltó réteg, amelyik elég okos és becsületes ahhoz, hogy ezt az elitet elzavarja a fenébe, persze abszolút demokratikusan...
SLAakku
@1951: lmv.hu/node/4969 Itt sokmindent elmondanak de hogy mit lehet tenni? Az egészt tohonya, méregdrága, diszfunkcionális, ráadásul velejéig hazug és korrupt rendszert kéne lebontania annak, aki az igazsággal akarna szembenézni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.