Jelenleg, a mindennapokban nem igazán látszanak sérülni azok a lehetőségek, hogy: tanuljak az anyanyelvemen; írjak, és olvassak az anyanyelvemen; kapcsolatot tartsak másokkal, akik ugyanúgy írnak és olvasnak az anyanyelvemen; magyarnak érezhessem magam, mert magyarul írok, olvasok, gondolkodok; ne kelljen ez utóbbiért szégyellni magam, ha néhány honfitársamra nem is vagyok büszke; ne kelljen másokat, alanyi jogon utálnom, megvetnem, gyűlölnöm, csak mert nem magyarul írnak, olvasnak, gondolkodnak;

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Bár az árvízzel a Brackfánál fontosabb dolog is lehet. Indulhat a Gárda homokzsákot tölteni.
kkalman
@GeoCravker: Legalább csinálnának valami értelmeset.
GeoCravker
@kkalman: Anno készült egyébként egy kép valamelyik árvíz kapcsán, hogy 4-5 gárdista, egyenruhaszerűségben a gáton dolgozik. Sokáig azt lobogtatták minden esteben, amikor a sörhassal gajdolók vonulása szóba került. Mármint azügyben, hogy csinálhatnának valami hasznosat is.

Azóta a többi néma csend. Csak Gaudi-Nagy képes itt revizóról szövegelni. Ahelyett, hogy a Parlamentnél feküdne keresztbe a Dunának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.