Ha az Izrael-barátsággal igazán nem vádolható arab televízió is antiszemitizmust vet a magyarok szemére, s ha a baloldali szimpátiával aligha vádolható európai jobboldal is egyre leplezetlenebbül Orbán politikai ellenfeleinek drukkol, nagyon komolyan kell vennünk annak szavait, aki a szakadék felé rohanó Magyarországról beszél.

"A legszókimondóbb talán a katari székhelyű, nagyon nívós Al Jazeera volt. Az összeállításuk nyomán közölt cikk címe így hangzott: Magyarország útja a szakadék felé. Miért gondolják úgy a tekintélyelvű magyar kormány kritikusai, hogy az ország a fasizmus felé sodródik? Ma ez a minősítés általánossá vált, Magyarországot nem egy bizonyos, rossz magaviseletű, veszélyt okozó országokat magában foglaló kategóriába sorolják, hanem külön kategóriaként kezelik, mint a legrosszabb magaviseletű, legveszélyesebb államot és nemzetet."

Ara-Kovács Attila írása a magyarnarancs.hu-n >>>

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
"Elgondolkodtató történelmi momentumot élünk meg, melyben bárhonnan szemléljük sorsunkat, Keletről vagy Nyugatról, a következtetések egyértelműek és egybehangzóak. Ha már az Izrael-barátsággal igazán nem vádolható, vezető arab televíziós adó is antiszemitizmust vet a magyarok szemére, s ha a baloldali szimpátiával aligha vádolható európai jobboldal is egyre leplezetlenebbül Orbán politikai ellenfeleinek drukkol, alighanem nagyon komolyan kell vennünk annak szavait, aki a szakadék felé rohanó Magyarországról beszél."
tivoli
Kik Orbán ellenfelei és mit akarnak, akiknek drukkolnak?
SLAakku
orbán ellenfelei a kisebbségben levő 1/3 magyar a 2/3 ellenében.

Ügynök vagy MSzMP-s múlttal -vagy annak csak a gyanújával sem- ne ülhessen senki a parlamentben!(pl.Martonyi, Pintér, Kövér, Matolcsy de a többiek sem sorolhatnánk vég nélkül igaz?) Kétkamarás parlamentet!
coyote3
Bezzeg ez a balos Al Jazeera azt nem feszegeti, hogy mit keres Oszkó a Wizz Air-ben!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.