Komoly lépéseket javasol a készpénzmentesítés továbbviteléhez a jegybank. Javaslataik szerint akár a magánszemélyek esetében is korlátozni lehetne a készpénzes tranzakciók összeghatárát, a tranzakciós...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Tfh 10000 Ft-ot kell fizetnem, de csak 8000 Ft van a kártyámon viszont készpénzben van nálam 10000 Ft. Akkó mi lesz? Pakolok mindent vissza a pultra? Mert hát van is pénzem meg nincs is.
vigyorgó
Annak a jó kurva anyjának tegye kötelezővé.Megint bedobtak ezek a gané firkászok egy statisztikai felmérést.
Sííva
@mariaberta: De még azt is tudni akarják, hogy jársz-é piacra, használod-é ott a wc-t. Hol jársz az országban, oda minek mész? Stb. stb. kinek-kinek a fantáziájára bízom a többi összeesküvés elmélet kitalálását. Mert ők ezt fogják állítani. És? Amíg ki nem derült addig más is összeesküvés elmélet volt. (Trafik mutyi, föld mutyi, 16 %-os szja ami kinek is kedvezett? És lehetne még hosszan sorolni) Itt a csak a pénzlenyúlás megy és főleg a kisemberektől. Te nem mondhatsz véleményt mert azonnal rád sütik, hogy rasszista, antiszemita, nácifasiszta vagy. Meg a jó ... (káromkodtam) gondoljon mindenki valami "szépet" ide!
mariaberta
@Sííva: Sajnos igazad van, de úgy kell nekünk, ha így választott az a kis kétharmad, mert az csak azok kétharmada, akik vették a fáradtságot és elmentek szavazni.
Bizonyos mértékben lusta jószágok voltunk.
mariaberta
@bubu1 : -engem is érdekelne egynémely kar-és egyéb elvtársaknak honnan van pénze, mire költik, különösen érdekelne Matolcsy főbankér fizetése, miután Simor pénzét alaposan csökkentették.
Nos tévedés ne essék, nem sajnálom Simort, volt és van mit a tejbe aprítani, csak kíváncsi lennék arra, hogy ezt a szemléletet vitte-e tovább dicső kormányunk és annak feje.
Mivel Matolcsy "a mi kutyánk kölyke".
gabrella
Már az is felháborít,hogy ha valaki fizetést kap nyitni kell bankszámlát. Még azt a kis pénzt is megsarcolják, hogy a jó édes anyukátokat szipolyozzátok.
Bankoligarcha!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.