Évről évre egyre növekszik azok száma, akik a nemzeti összetartozás napján – mind Magyarországon, mind a határainkon túl – megállnak, és arra emlékeznek, hogy erős nemzet vagyunk és összetartozunk – jelentette ki keddi, budapesti sajtótájékoztatóján a Fidesz szóvivője. Hoppál Péter felidézte, hogy egy 2010-es országgyűlési döntés értelmében június 4-én tartják a nemzeti összetartozás ünnepnapját. Hangsúlyozta, hogy azért beszél ünnepnapról, mert bár 90 éven keresztül az itthon és az utódállamok területén élő magyarok is sok fájdalmat és szomorúságot éltek meg, de ennél sokkal fontosabb, hogy „merjünk bátrak lenni az összefogásra, merjük átélni azt az élményt, amit nem vehetnek el tőlünk mindenféle rossz döntéssel, hogy összetartozunk, hogy felelősek vagyunk egymásért”. A szóvivő azzal folytatta: 2010-ben az emberek arról döntöttek, hogy azok, akik „békétlenséget okoztak magyar és magyar között, akik 2004-ben csúfos módon elárulták a határon túlra űzött magyarokat", azok a...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
@1951: Ennek mi köze a cikkhez? Noooooormális!!!
1951
Igen a felelősséghez kötődik a szöveg, de ha nem vagy érintett a bankok csalássorozataiban, az indexálási trükkjeik súlyos következményeiben #joopapa, akkor talán el is dugulhatnál, ha nem érted a lényeget!
1951
#nyanya001! Ha olvasnád a napi országos sajtót, rögtön rájöhetnél Te is, hogy ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna!
joopapa
Ez a szemét banda osztotta meg az országot, ezek ne beszéljenek összetartozásról. Még a határon túl is keverik a sz..t, azok is csak addig fontosak amíg leadják a szavazatot a fideszre. Erős nemzet, egy gyenge elméjűekből álló maffia kormánnyal. Szegény Magyarország, szegény Magyarok.
csegala
Ki kérem magamnak! Ezek szerint én is felelős vagyok a Fidesz kormányért. Hát nem. Minden porcikám tiltakozik és tiltakozott ellene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.