Boros Péter volt miniszterelnök, Lázár János és Kertész Péter avatta nemzeti emlékhellyé az Ópusztaszeri Történeti Emlékparkot. Lázár János ünnepi beszédében árulásról és a határok lebontásáról is beszélt. Lázár János ünnepi köszöntőjében hangsúlyozta, a nemzeti összetartozás napja a valódi európaiság és a kompromisszumot nem ismerő rendszerváltozás napja is. Trianon története: a külső és belső árulások, a nemzeti és „nemzetközi" szégyenek története. Több mint kilencven éve a világ és Európa árulta el Magyarországot. Aztán a nemzet árulta el saját, keresztény értékeit, amikor magával, az ördöggel is lepaktált, hogy megpróbálja visszacsinálni az ezeréves állam megcsonkítását. Később a magyar kommunisták árulták el a saját nemzetüket, amikor évtizedeken át a hallgatást és a felejtést tették törvénnyé. Legutóbb pedig a magyar balliberális oldal árulta el a nemzetközösséget, amikor esztelen és szívtelen érvekkel tagadta megátkozta ki a nemzetből azokat a magyarokat, akiknek csak az...

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Ez a lázár nevű sosem épül már fel?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
A mai megemlékezésre a Fideszes képviselőkből
csak páran jelentek meg a Parlamentben !
Ez is jól tükrözi őket !
miazavalami
Persze hogy mindenki elárulta, de most a fidesz árulja... :-(
Nauta
@DR Eric CARTMEN: ...amit a jobboldal tett!!Mert az arisztokrata,földesúri magyar osztály Németország háborús csatlósaként /már akkor is/ vesztett fél lett! Ennek eredménye lett az,hogy az ország 2/3-át elcsatolták a győztesek javára!! Köszönhetjük a jobboldalnak!!
Nauta
@hallgatag: És mérhetetlenül cinikus!!Ráadásul trágyalében fetreng! /ez csak válasz a pofátlan pocsolyalakó prolizására!!/ a taknyosbajszú köteles haverja már egyszer lealázta a prolikat a mocskos "panelozásával"!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.