Boros Péter volt miniszterelnök, Lázár János és Kertész Péter avatta nemzeti emlékhellyé az Ópusztaszeri Történeti Emlékparkot. Lázár János ünnepi beszédében árulásról és a határok lebontásáról is beszélt. Lázár János ünnepi köszöntőjében hangsúlyozta, a nemzeti összetartozás napja a valódi európaiság és a kompromisszumot nem ismerő rendszerváltozás napja is. Trianon története: a külső és belső árulások, a nemzeti és „nemzetközi" szégyenek története. Több mint kilencven éve a világ és Európa árulta el Magyarországot. Aztán a nemzet árulta el saját, keresztény értékeit, amikor magával, az ördöggel is lepaktált, hogy megpróbálja visszacsinálni az ezeréves állam megcsonkítását. Később a magyar kommunisták árulták el a saját nemzetüket, amikor évtizedeken át a hallgatást és a felejtést tették törvénnyé. Legutóbb pedig a magyar balliberális oldal árulta el a nemzetközösséget, amikor esztelen és szívtelen érvekkel tagadta megátkozta ki a nemzetből azokat a magyarokat, akiknek csak az...

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Ez a lázár nevű sosem épül már fel?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Nagy öröm, hogy Boros elvtárs is ott volt.
coyote3
Ez a lázár nevű sosem épül már fel?
tivoli
Lázár meg a vásárhelyieket árulta el először. Most az országot árulja.
nyanya001
Ide is belinkelem :
fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/480205_132711310209134_1749803594_n.png
Orbán Viktor 1990. Június 4-én kivonult a parlamenti ülésteremből a trianoni megemlékezés, egyperces néma gyásza alatt. Egyedül a FIDESZ hagyta el a termet:
1990. június 4-én Szabad György, az országgyűlés elnöke a parlament jegyzőkönyve szerint felszólította az országgyűlés tagjait, hogy a trianoni gyászos évfordulón egyperces néma gyásszal emlékezzenek a képviselők. A Fidesz kivonult.Olvassa el a parlament jegyzőkönyvét! ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselõtársaim! Mindenekelõtt jelenlétellenõrzést tartunk. Kérem képviselõtársaimat, nyomják meg az "igen" gombot (308). A tábla 308 jelenlevõ képviselõt mutat. A bejelentetten távollevõ képviselõ száma 13. ÁIlamtitkáraink közül többen feltartották kezüket. Kérem, ismételjék meg (6). Azokról az államtitkárokról van szó, akiknek jelenlegi ülõhelyén a képviselõi gomb megnyomására nincs lehetõségük. Ezek szerint a jelenlevõk száma 314-re módosul. Köszönöm. (és itt jön a fontos rész - a szerk.) Tisztelt Képviselő Társaim! Több oldalról fordultak hozzám képviselő társaim, hogy a mai napon emlékezzünk meg a számunkra oly tragikus trianoni béke 70. évfordulójáról egyperces néma felállással. Kérem képviselő társaimat, álljunk fel! (Egyperces néma felállás, a Fidesz képviselői kivonulnak.)
DR Eric CARTMEN
Szomrú, ami történt velünk, az tény. DE. El kell olvasni NEMERE ISTVÁN: ÚT TRIANONIG című könyvét. Háááááát szóval mindent megtettünk azért hogy ezt kapjuk.
nemkati
Jé, már majdnem meggyőztek, hogy a komcsi nemzetrontó emeszpé árulta el Magyarországot. Na akkor most módosítom nálam is a tényeket.
tivoli
Ebül szerzett jószág... Lásd Szvatopluk vs. Árpád.
hallgatag
@coyote3: Neki mindig szerepelni kell, nemcsak a halálos balesetet okozó emberként...
A cimoldal és a képernyö-szereplési kényszerben szenved...
kata53
@coyote3: nem! De nincs is rá szükségünk! Mármint a lázárrra!!!
JAJMÁR
Soha, semmiből nem tanulunk ?
Nem nevezném árulónak Európát, ahol élünk, és a világot, mindkettőnek részei vagyunk! Mire jó ez?

"Nem nyugszunk addig, amíg minden szomszédos ország magyar közössége be nem kerül az unióba, sőt a schengeni övezetbe is – hangsúlyozta az államtitkár."
Ja, csak addigra mi ki ne kerüljünk, mert esélyes...
nyanya001
A mai megemlékezésre a Fideszes képviselőkből
csak páran jelentek meg a Parlamentben !
Ez is jól tükrözi őket !
miazavalami
Persze hogy mindenki elárulta, de most a fidesz árulja... :-(
Nauta
@DR Eric CARTMEN: ...amit a jobboldal tett!!Mert az arisztokrata,földesúri magyar osztály Németország háborús csatlósaként /már akkor is/ vesztett fél lett! Ennek eredménye lett az,hogy az ország 2/3-át elcsatolták a győztesek javára!! Köszönhetjük a jobboldalnak!!
Nauta
@hallgatag: És mérhetetlenül cinikus!!Ráadásul trágyalében fetreng! /ez csak válasz a pofátlan pocsolyalakó prolizására!!/ a taknyosbajszú köteles haverja már egyszer lealázta a prolikat a mocskos "panelozásával"!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.