A májusban életbe lépett büntetőszabályok értelmében akár tíz évig terjedő szabadságvesztésre is számíthat az, aki a rendkívüli árvízi helyzetben lop - közölte a Fidesz parlamenti frakciója.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
Már mehettek is a sittre fideSS rablóbanda!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csegala
És aki nem árvíz idején lop??? Az hol a tökömben fog ülni? Azok sem ülnek a börtönben, akik rablógyilkosságot követtek el. Most engedték ki őket.
szablyafűrész
@miazavalami: A gulag ? Igen, kondícionáló, erőnlét megőrző tábor, mondhatnám, hogy fitnesz center, tiszta sporttábor, csak alusta, tunya elhízott egyedek mondják a gulagokról, hogy komenyista koncentrációs építótáborok voltak.

A fitnesz centerek elődje volt, igaz, nem egészen önkéntes alapon lehetett bekerülni és onnét kikerülni sem, de valamit valamiért !
pacsni
màr àrviz elott mindent elloptak a miniszterurak, nem kell ide àrviz, akkor most mehetnek a huvosre
miazavalami
@szablyafűrész: Monnyuk ezek mellé még a Norbi féle kaját is előírnám nekik! :-)
Törölt felhasználó
@Horizont: En ertelek, de roviden a rend es kaosz kozott hajszal van, ez tipikus esete a kaosz elurakoldasanak.. Amugy teljesen ertem, amit mondasz, de egy katasztrofa talan nem a mindennapos igazsagtalan "kulonbsegek" kategoriaja.. Bocs azbekezetek miatt, de kiborit a tablet..
kukac50
Aki az adományokat nem juttatja el a rászorultaknak,annak meg akasztást javasolnék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.