Az árvízi helyzetre való tekintettel elhalasztja vasárnapra tervezett kongresszusát a Fidesz - közölte Kocsis Máté, a kormánypárt kommunikációs igazgatója szerdán az MTI-vel.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@Hellcat:
Vasárnap már tetőzik az ár, akkor már nincs miért odamenni ezeknek a fideszes katasztrófatúristáknak!!
Bezzeg ha most lennének a választások ott ugrálnának a Táti bekötő úton (a gáton) csapatostól mint 2006-ban Völner, aki akkor ott volt jelölt, a Michl Tatáról, a Bencsik Tatabányáéról és még a Szűröst is odavitték valamiért Nyergesújfalura!!
Hellcat
@marlin: Szerintem ez a saját bukásuk beismerése, hogy kimennek a gátra lapátolni...Ha minden normálisan menne akkor a parlamentből ülve megoldhatta volna, nem kéne kimenni lapátolni az utolsó pillanatban.
marlin
@Hellcat: A kormány nem boldogul - segítséget vár!! Mindenhonnan!! :-((
www.facebook.com/Arviz2013
Egyre több "adományvonalat" és "kontakttelefonszámot" látok!!

Segítsünk!! - a rászorultaknak!!
silber13
@marlin: Ne légy mán ilyen gonoszkás! Gondolj csak bele, ha ez a sok nemmunkábanmeggörnyedthátú szegény parlamenti képviselöink egy nap alatt mennyi
(x +1) vízhólyagot szereznek nem kimondottan munkában felhólyagosodott tenyerükre. Nem beszélve a szőke kiflicsücsök fóbiában szenvedő vízhordó asszonyról, mindenki Gabikájáról.!
pbalage
pálinkázni meg duhajkodni mentek, az tuti. Csapatépítő-tréning fidesz módra.
szöszmösz
Nagyon nem tetszik, hogy a segélyszervezetek által összegyűjtött adományok szétosztásáról is a kormány akar dönteni, természetesen úgy mondta közösen. Azt nem értem mi keresnivalója van ott Balognak, amikor az árvízvédelem koordinálása nem tarto-
zik az általa vezetett tárcához.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.