A komáromi térségbe érkezett szerda délután Orbán Viktor kormányfő, ahol személyesen irányította az árvízi védekezés munkálatait - közölte a miniszterelnök sajtófőnöke. A kormányfő Bakondi György katasztrófavédelmi...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
HazugságGG Nem irányított,hanem kontárkodott! Hol ért ez a fószer bármihez is a hazudozásokon és a szélhámoskodásokon kívűl? Szánalmas,mint a márciusi hótragédia idején volt!!Alibi furikázás,jópofizás,haverkodás! Most ugyan az! Félelembe tart mindenkit!!
Jövő évtől másképppen lesz,nélküle és bandája nélkül!!
coni
Orbánnak az lenne a feladata, hogy egész évben gondoskodjon arról, hogy az ország anyagi lehetőségeihez képest karbantartsák a gát-védelmi rendszert.
Ilyenkor már csak annyit tehet, hogy megfelelő szakembereket választ a védekezés irányítására.
Koábban is sok bajt okozott azzal, hogy polihisztornak képzeli magát és a nemzetközi gázvezeték nyomvonalától a monetáris politikáig mindenben ő akar dönteni a szakemberek helyett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.