Kedves Viktor! Én tulajdonképpen csodállak. Talpon vagy reggeltől estig, árvízi ebédedet is megosztod a közzel, jössz-mész, látogatsz, fontoskodsz, és az internet mémre éhes népe maximum a fontoskodó gesztusaidon, a megjátszott hozzáértésen és a kimdzsongot idéző...

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anatole-farkas antal
anatole-farkas antal
Valamit nem értek! Büntetik aki rémhíreket terjeszt. Talán most engemet is lecsuknak? Az igazságot nem tudom most hogyan hívják. Mert, a fotók, képek a víz mit is produkált. Gátak szakadtak, kitelepítettek több ezer embert, a házak víz alatt de nincs probléma! Ez olyan mint a MÉDIA törvény, parancsra szabad csak megszólalni és megírni valamit ami nem is igaz. Fél Magyarország a gátakon, küzdenek, de mi akik otthon várjuk a híreket, bocsánat a kiplasztikázott híreket szörnyülködve csóváljuk a fejünket. Megjegyzik, csak egy kicsi víz szivárog itt meg ott. De akik ott vannak és telefonon beszámolnak merőben mást mondanak mint amit a hírekben közölnek! De az igazságot nem szabad tovább adni mert azonnal lefogják a szószólót. Tehát, figyeljük a híreket, az Orbánt ahogy rohangál mint pók a falon és balettozva fényképezgetik a gátakon. De ne feledjük hallgatni a híreket, az írói vénával átszabva, és egy jó tanács. ha valakinek a rokona, ismerőse a gátakon küzd és az igazságot elmondja ne meséljen erről, mert ma Magyarországon a MÉDIA elnyomás a módi!
P-Márta
Nem élhetünk "ne szólj szám, nem fáj fejem módra...", de nagy igazságod van!
Orbán diktátor bebizonyította, hogy annyit ért az egészhez, amennyit neki az egyes tv-s szerepléseihez megírtak, oda adták neki a leírt mondandót és azt ő FELOLVASTA.

Egyetlen egy megnyilatkozása sem volt önálló gondolat, csak FELOLVASOTT !!!
A mindenre rátelepedő MÉDIA pedig gyalázata Orbán "sikerének", mert beteg ez az ember. Ez az alkalom arra volt neki jó, hogy "bizonyítson", de mit? - szakemberek helyetti állásfoglalásokat???
GeoCravker
@P-Márta: igen, mint itt "arról beszél, ami adatot elé tesznek, és ott van jelen, ahol a jelenlétből kommunikációs hasznot remél"
propeller.hu/itthon/2717238-arviz-hullamai-alatt
ila51
Inkább ezt lássam , hogy itt ölelgetik egymást ! :))
mint azt , amit az elején mutattak , hogy egy kék egyenruhás bokázik neki , igaz lehet hogy azóta már felhagytak vele, vagy belefáradtak...
bretagne
Szép teljesítmény! Az összefogás persze nem Orbán érdeme, hanem az embereké!
Ne vitassuk el tőlük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok