Gulyás Gergely javaslata törölné a „komolysági küszöböt” az egyéni jelöltek esetében is a parlamenti választásokon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Azért szaporodnak a baloldali pártok, hogy minél több választót rá tudjanak venni, hogy menjenek el szavazni...Bajnai nem állhat ki a placcra háttér támogatás nélkül, mert erősebb kutya...ugye.. Azért várt az egyezkedéssel, mert támogatókat kellett gyűjtenie maga köré.. Ha megegyezett a két nagy, akkor be fogják venni a kicsiket is, mert nélkülük nem megy... Ezért én a kicsik helyében halkan anyáznék, mert ezzel elveszik a kedvét a választóknak, többet ártanak, mint használnak... Akkor kell majd anyázni, ha a végén, a nagy "összeborulásnál" nem tetszik valami... Addig tegye mindenki a dolgát és ne ártson... Nagyon törékeny mindaz, ami körvonalazódik...
tivoli
@Manhattan: Körvonalazódik a 3/3-ad.
SLAakku
"Gulyás beadványának nyilván semmi köze azokhoz a múlt heti közvéleménykutatási eredményekhez, miszerint a szavazók már elküldenék őket a francba.

Valahogyan forgácsolni kellene az ellenzéket, lehetőleg minél több felé, és minél több, 5%-ot el nem érő szervezetbe."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.