A Kisdunaujsag.hu képei között egy igencsak érdekes felvétel is nyilvánosságra került. A csillogó szemű kismarosiak kávéval, némi ennivalóval és Kádár János ablakba rakott képével várták Orbán Viktort, hogy segítsen a védekezésben.

Kisdunaujsag.hu

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
@nyanya001: Nem tud mit kezdeni orbán a Kádár emlékével, mert ugyanaz a kisebbségi érzés fogja el vele kapcsolatban, mint amikor Gyurcsánnyal próbált hadakozni.

Kádár nem készíttette el a saját szobrát, nem halmozott fel vagyont, nem élt vissza a hatalmával, tisztességes diktátor volt, semmivel nem rosszabb, mint korának bármely nyugati politikusa egy másfajta társadalomban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vidi500
@miazavalami: "Hova megy a pénz? Kamatot fizetünk ?"
Például igen, ez 1 tétel a sok közül. 2013-ban pl. 5.600 milliárd Ft-ot. Ez csak a kamat.
miazavalami
@vidi500: Kérdezz felelek? :-)) Inkább mondd a többit. Pl. fizetünk jóvátételt, ...
vidi500
Inkább azt mondanám, hogy amennyi mozgástere ma van egy kormánynak, vagy a jövőben, azok inkább csak morzsák, mintsem akkora jelentőséggel bírnának, amekkorát a nagy többség tulajdonít neki. Ilyen ígéretek, meg olyanok, nem más, mint az emberek hülyítése. Sajnos vannak akik elhiszik. Persze voltak ígéretek Orbán megválasztása előtt, meg is kapták rá a 2/3-ot, aztán jött számukra a NAGY KUSS!!! És most már lehet rájuk kiabálni, hogy nem tartották be az ígéretüket. Nem vagyok egyik párt irányában sem fan, de azt látni kell, mozgástér ma már nincs, se Orbánnak, se Bajnainak, se másnak, csak hülyítés van.
szelbatyo
@Nauta: Már ne is haragudj ! Miféle stílus ez ? Hogy mered írni, hogy "kivakaródzott" ?...
A sz@rjankó, meg a többi stimmel, de hogy "kivakaródzott"... Hát azér ' ! Hallatlan !...
Nauta
@szelbatyo: Nos,kissé megkésve,mert most olvastam ek a "méltatlankodó ,"kikérem magamnak" stílusú kioktatásodat! Újra kijelentem,hogy "kivakaródzott" bana a fideSS állampárti banda! Egyszerűen azért,mert a rendszerváltáskor Horn Gyuláék alkották a "reform" szocialisták pártját az MSZP-t ! Az akkori liberál-konzervatív banda az antalli,orbani, zömében kiszes,mszmp-s pártfunkcikból verődött össze.Meg kell nézni,hogy ma kikből áll a fideSS és a kormány! Ezért mondom ,hogy egy kivakaródzott banda!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.