Még a hétvégén maga Gyurcsány Ferenc hívta fel rá a figyelmet, hogy egy plakáton felfedezni vélte önmagát, amiről később kiderült, hogy a Békemenetet is szervező "közpénzcivilek" alkotása. Csizmadia László tegnap egy pszichiátriai szempontból is érdekes sajtótájékoztatón magyarázta el, hogy pontosan hogyan kell értelmezni az ellenzéki összeborulást kifigurázó hirdetést, de eközben már az ellenzék is elkészítette a maga verzióját.

Most a Facebookon bukkant fel egy újabb változat a plakátból.

Facebook

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@JAJMÁR: Egy Orbán-Gyurcsány vagy Orbán-Bajnai vitát szívesen megnéznék. Bekészíteném a pattogatott kukoricát és a sört. Nagyon szórakoztató lenne, ahogy a földbe döngölik saját aljas húzásaival Orbánt. De sajnos erre nem kerül sor, mert már beégett párszor a vezér. Csak akkor szeret beszélni, ha senki nem kérdez vissza. Gyáva ember.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
törökbasa
Amennyi esze van a Magyarnak meg is fogja választani.Na persze akinek nem inge ne vegye magára.Ez a két alakulat,négy év kivételével,vezette az országot,hova??Hát mindenki döntse el maga,Én is eldöntöttem.A JOBBIK meg azért nem kell mert már előre tudja mindenki mit fognak csinálni.Viszont amit eddig tettek velünk azt már tudjuk,de mégis a két alakulat közül fog választani.Nos ha másért nem hát az álló víz felkavarásáért választanám a JOBBIKOT,nem utolsó sorban most sem rosszabb a programjuk mint négy évvel ezelőtt.Győzzön a jobbik,előre a szebb jövőért.
F_Viktor
@törökbasa: Jobbik? Ugyanolyan dilettáns, mint a fityesz, vele pár évvel előbb süllyedünk a középkori morális állapotba, életszínvonalra :-(
mariaberta
Volt aki nem ismerte fel a bohócban Orbánt? Szemüveget neki!
moiszikf
@human: 21:31-re Nem vitáznak, egyetértenek.
pictor
Nincs ezzel a képpel semmi gond, reális, élethű, valós.:))
coyote3
Ez a csizmadia nevű ha ki tudna mászni a zsírdisznó seggéből értené...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.