Kazincbarcika lehet a Fidesz romastratégiájának egyik újabb áldozata, a kormány ugyanis 200 millió forintért kíván „lakhatási integrációt” megvalósítani a borsodi városban, figyelmeztet a Jobbik. Az újabb felzárkóztatási őrület lényege, felszámolni a cigánytelepet úgy, hogy az ott élőket beköltöztetik a törvénytisztelő többség szomszédságába. A program szerint lépcsőházanként két lakást lehet erre a célra igénybe venni.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"A program szerint lépcsőházanként két lakást lehet erre a célra igénybe venni"...örülhetnek majd az ott lakók.
bakegya
Somogyban ügyesebben integrálja magát mára már a többség.éjszaka viszik a megélhetéshez szükséges szajrét,mindent ami ehető és eladható..Zörgetik az idős emberek ablakait ajtajait éjszaka,mígnem otthonba,gyerekeikhez menekülnek a megfélemlített,kimerült,beteg idős emberek.Vagy önkezüleg vetnek véget az életüknek.
És ez tendencia.A hatóság nem tesz semmit.
Az erdőket pl,hektár számban vágták tarra.A következményeket az osztatlan közös tulajdonosokra terheli az erdőfelügyelet.
Ingatlant értékesíteni itt már lehetetlen,naponta foglalnak be önkényesen épületeket,ha a tulaj,örökös ellen áll,akkor megbontják az állagát és ellehetetlenítik a helyrehozatalát.
Meddig tűrhetünk még?
verőce21
Ez a "lakhatási integráció” egy őrült ötlet !

Maguk a cigányok sem akarnak integrálódni. Nagyon jól elvannak az önálló telepeiken évszázadok óta, és nincs szükségük angol WC-re sem! Ezt ők maguk mondják/állítják ezt. Semmi baj nem volt velük, amíg nem akarták őket integrálni.

Nem a cigánytelepet kell ledúrni, olyan körülményeket kell teremteni, hogy önmagukat számolják fel.
JAJMÁR
Ez tényleg nem lesz jó senkinek. Talán csak annak, aki kitalálta
gabrella
Követeljük,hogy ezen ötlet kiagyalójának a nevét tegyék közzé, ha nem minden fideszes vezető lakása mellé telepítsenek cigány családot, mutassák meg nekik hogy hogyan kell élni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.