Hat fővárosi társaság vezetőjének múlt évi prémiumkifizetéseiről döntött tegnap a Fővárosi Közgyűlés. A BKK fiatal vezérigazgatója, Vitézy Dávid többet keres a kormányfőnél - írja a Bors.

A prémiumok mértékét a főváros vagyonrendelete szabályozza. Eszerint a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatójának, Vitézy Dávidnak éves bére negyven százalékának 80 százalékát fizethetik ki, ami 6 millió 144 ezer forintot jelent - olvasható a lap csütörtöki számában.

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@outsider: Nézd, idejött, elkezdett hazudozni!!
Miután ez a fejére lett olvasva, elkezdett fenyegetőzni, és hogy igazolja a saját szerepét hozta a "dublőröket" a Manno Istvántól a mit tudom én ki mindenkiig!!
Aztán ezek eltűntek!!
Most vannak a hol visszatérő, hol eltűnő dublőrök!! Na, ez se semmi!!
Aztán itt vannak a "privát üzenetekben felkért" szószólók!! (Lásd fentebb!!)
Nekem pl. akkor lett tele vele a hócipőm, amikor "elmondta a betanított kampány szöveget" és ha rákérdeztem, akkor közölte(!) hogy ő jobban tudja, mert neki "magasabb kapcsolatai vannak!!
Amikor megírtam neki, hogy téved (hazudik), akkor azonnal jelentgetett, fenyegetőzött, és sumákolt!! Egy kérdésre normális választ nem tudott adni, olyankor kellett dajkálnia, vagy mi!!
És igen, igaza van Rézüstnek az (sajnos már nincs közöttünk) hölgyet alpári, undorító módon sértegetett!!
És, hogy rövidre zárjam a "szegényke" privát üzenetét én nyugdíjas vagyok tehát ha eszembe jut bármely időpontban beléphetek az oldalra, mert az én időmbe belefér, de az is belefér(ne) hogy kigyűjtsem a hazugságait is ha valakit(!) annyira érdekel a "szegényke" szomorú sorsa!! És nekem(!) nem szokásom a saját irományomat lájkolgatni azért írom mert úgy gondolom - nekem tetszik,. ez nem kell külön dekralálnom, mint "szegénykééknek"!!
A kettönk öszzekeverésével ne foglalkozz, azt kínjában, tehetetlenségében csinálja, kíváncsian arra, hogy lemész-e az ő szintjére!!
outsider
@marlin: "kettönk öszzekeverésével ne foglalkozz"

Azt nem értem, miért nem szól rá senki. Miért nincs egy ember, aki mellém-nk állna ebben az ügyben, már rég lecsengett volna az egész. Vagy mindenki elhiszi az aljas hazugságát?:(
Elszomorító és dühítő dolog, hogy ez a paraszt senkiházi, az orránál vezet itt mindenkit:(
(T. a kivételeknek, mert én sem lajkolom magam:)
SLAakku
Van egy, a városi és elővárosi közlekedést jól ismerő fiatalember, aki már hat éve is jogos filippikákkal sorozta a budapesti tömegközlekedés fejeseit, hogy mégis, hogyan képzelik, hogy a harmincfokos kánikulában légkondi nélküli járatokat állítottak be: a frissen beszerzett Combinokban ájuldoznak az utasok.

Aztán van egy szépen felöltözött, nyakkendős fiatalember, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója, aki csitítgatja a népet, hogy bár igaz, hogy a most beállított 25 Mercedes Citaro autóbuszból csak 10 járművön működött a klíma megfelelően, de az hazugság, hogy ájuldoztak volna az utasok, és különben is, osztottak nekik vizet, és megszerelik a klímát.

Az a ciki, hogy a két fiatalember igazából egy: Vitézy Dávidnak hívják.
sport50
nem számít ha veszteséget termelnek,ami jár az jár...már ezt hallottuk fideszes-kdnpsektől!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.