Nagyobb védelmet adott volna, állítja a BME oktatója. Szerinte nem kizárt, hogy majd környezetvédők kérjék a vízlépcső építését. Kell?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Nálunk minden agyonra van itatva a politikával. A cikkben lévő dolgok, mintegy fele nyert csak publicitást, amivel elhitették a közvéleménnyel, hogy mennyire káros lesz a vízlépcső, ha megvalósul.
Közben mindenre lehetett volna megoldást találni.
Azt még véletlenül sem publikálták, hogy a Duna nyugati részén hogy hasznosítják a folyót, és a folyó még mindig folyó.
Prof. Dr. Vak Komondor
ha kanyarodsz, ne utólag tedd ki az "indexet"!:D
Ugyanis, akkor nem ég el a "szál"!
Nakimaga
Nem is tudom,hogy hívták az ellenzői pártot,akik miatt jóval többe került a helyreállítás,mint,ha működő lehetett volna !
SELIG
Antall József és a beporosodott szemű és fülű szaktanácsadói.
lajospapa
Ez igazi magyarosan lett elrendezve! Van néhány hasonló objektumunk, a Nemzeti gödre, a lokátorállomás, csongrádi vízlépcső, csak a sok százmilliárdos tételeket említve. A PTK szerint a károkozó felelősséggel tartozik. Kivéve, ha politikus. Igaz hogy régebben előfordult, hogy felakasztották, ma már ez nincs. De legalább fizetne érte! Tisztelem a környezetvédőket, de vegyék már bele a programjukba az embert is, aki esetleg olcsóbban szeretne energiához jutni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.