Új „fegyvert”, vetett be a trafikmutyi elleni küzdelemben a Demokratikus Koalíció. Ez pedig a festékszóró. Péntek óta ezzel pingálják a nemzeti dohányboltok elé, hogy szerintük fideszes üzletről van szó, és hogy nyílik a zsebekben a nemzeti bicska.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@lantos: Szerinted tisztességesen nyertek a trafik pályázat nyertesei? Azoknak akiknek már meg volt a boltjuk nem nyeretek akiknek még az sincs nyertek
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
Jó volt a Gyurcsány beszéd!! Adott a csúti tolvajböllér pofájának!!
Nauta
@QQCSI: Ilyet én is láttam már nem is egyet! Emögött csak az állhat,hogy a fideSS-eSS mutyitrafikospk kiadják bérbe a trafikjaikat és a busás 10%-os mutyihaszon 80%-át hajtják be a bérlőn!! Így kell ezt csinálni kéerm! MAFFIA!!!
Nauta
@Nauta: Amit ma mondott a Nagy Imre emlék napon.Érdemes volt megnézni.Ha érdekel,az atv.hu oldalon megnézheted.
craven
Nálunk a helyi mszp-s polgármester cicababája (új barátnője) nyert 2 trafikot,persze hozzáteszem,hogy a polgármester volt az első az országban,aki betiltotta a megállókba a cigizést!!! milyen érdekes! (Dombóvár)
kukac50
A dohányosok nem a Fideszre szavaznak,mert nem ott vásárolhatják meg ahol eddig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.