A Fidesz szerint a szocialisták a megszorítások rabjai, a magyar emberek nem kérnek többé azoknak a pénzügyi tanácsaiból, akik tönkretették az országot, se abból, hogy ők fizessék a baloldal hibáinak árát.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Apám egy cápa össze foga kitörne, ha a pofátokba harapna...
szablyafűrész
Hervad, lanyhul és igen erőltetett már a nyalóka kommunikáció, a "magyar emberek" a Fideszből nem kérnek , mert büdös, rothad, erjed, de leginkább hazudik reggel - délben - és este !
kedwes
Varga azt állította: Matolcsi után nem kell új csomag!
valakiaki
Na az aztán nincsen. Megszorítás, azt mi nem mondjuk, nem "mondhassuk", mi kérem újjászervezünk, meg átalakítunk, meg ilyesmi. Na jó, hát a pénzeteket azt elvesszük, de azért a fogalmakat ne keverjük.
adrenalink
Keretik Orbán papa dolomit kőbe vésni és a stadionok alapkőletétele mellé mélyen elhantolni...!
taglo
Cinikul ,tetves ,állatok,bevásárláskor vissza kellett raknom, pár cikket a pénztárnál, mert csak 20-ezer volt nálam,kb-3-éve ugyanezt a mennyiséget 11-12-ezerből kifizettem !Ugyhogy az anyátokat füzzétek ,a szemét hazugságaitokkal !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.