Az esztergomi Fidesz-frakció tévedésből csütörtökön este Tétényi Éva polgármester javaslatát szavazta meg, amely szerint nem adják át az államnak az Országház elé szánt, Tisza Istvánnak emléket állító szoborkompozíció városban található részét, csupán a másolatkészítést engedélyezik. Több képviselő és az aljegyző kérése ellenére a polgármester nem rendelt el új szavazást.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@Vasárnapiiskolás: Megszopták a kanmajmok a saját hülyeségüket, ebből is látszik, mennyire leszarják az ország és a városaik érdekeit, csupán az együttszavazás a lényeg a barmoknak, nem pedig a választók érdekképviselete.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Nem lett újraszavazva mert az még nagyobb égés lett volna. De majd írnak rá törvényt és már csak azért is költöznek az eredeti szobrok.
mariaberta
Érvényes volt a szavazat? Miért kellene megismételni? Figyeljenek oda tisztelt képviselőtársaim, nem az ülésen kell kialudni a marha nagy munka fáradalmait.
coyote3
Jellemző rájuk, hogy azt sem tudják mit szavaznak meg. Srácok illene elolvasni a beterjesztéseket. Ezek az idióták az üzleti világban két nap alatt fejre állnának...
szablyafűrész
Retrográd forradalmárok ! Sopasch a köbön ! Tétényi ügyesen kihasználta, hogy elmegyenge, harácsoló, gombnyomogató automaták henyélnek az ülésen !

Megoldás: - többszörösen bővített mondatokat kell eléjük tenni, azok tartalmát a fidesznyikek már nem képesek értelmezni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.