Magyarország kikerül a túlzott mértékű költségvetési hiány miatt ellene 2004 óta folyó eljárás alól - döntöttek pénteken Luxembourgban az uniós országok pénzügyminiszterei.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Erre ment ki az ország kivéreztetése, még ha ennek a sok agyament magyarkodó tapsol is. Kevesebb figyelmet kap(na) a kormány pénzügyi rendszere. De ki kell ábrándítsalak titeket. ez a nagy szemben állás olyannyira ellentétes minden józan ésszel, hogy sokkal nagyobb figyelmet kapunk. Nem lesz horgászás a zavarosban. Már csak azt szeretném tudni, hogy a tapsikolóknak mi ebben a zavarosban horgászásban a jó? Mert annyira egyikük sem lehet csökkent szellemi kapacitású, hogy ne lássa , hogy az adócsökkentések kormánya lassan eléri a 40 bevezetett új adót. Olvasva a fenti eszmecserét megint megdöbbenhettem az emberi butaságon...
szaboria1
@verőce21: Keres már nekem egy olyan nem magyar cikket ahol erről van szó mert sem Máltánál sem máshol még nem találtam.
verőce21
@szaboria1: "A bizottság emellett azt is kezdeményezte, hogy Belgiumot figyelmeztessék, hogy elmaradásban van a hiány lefaragása tekintetében vállalt kötelezettségeihez képest, Máltával szemben pedig indítsák meg újra a legutóbb tavaly decemberben megszüntetett túlzottdeficit-eljárást. Az Ecofin most mindezeket a bizottsági javaslatokat jóváhagyta."

hvg.hu/gazdasag/20130621_tulzottdeficit_eljaras_vege

(Nem látom szükségét minek kellene idegen nyelven is egy cikk erről?) :)
szaboria1
@verőce21: Mert kíváncsi lennék így igaz e vagy csak minket hülyítenek itthon.
szaboria1
@verőce21: Bocsi de nem fejeztem be. Az ajánlás és a tett között nagy a különbség.
furfang
Nagyon jó. A túlzott deficit eljárás miatt sokkal kekecebb lehetett velünk az unió, mint most. Mindenképpen pozitívum, és ezt nagyon megszenvedtük. Reméljük sem ez a kormány sem a következő nem követ el olyan hibákat, ami miatt visszakerülünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.