Kocsis Máté józsefvárosi polgármester nem hálátlan: mindent megszavazó janicsárja, Kaiser József önkormányzati képviselő 3,5 szobás körúti lakást kapott. Bár a pályázat eredetileg csak az önkormányzati dolgozóknak szólt volna, a Fidesz úgy módosította, hogy képviselő is pályázhasson. Kaiser megküzdött a pályázattal. Először a csatolandó mellékletek fogtak ki rajta, aztán a mérethez szükségesnél kevesebben költöztek volna, de végül a szükséges mértékben meggyarapodott a család. A rendelet „tartós együttélést" ír elő, de úgy tűnik, a két pályázat közti családgyarapodás már tartósnak számít... A fideszes indoklás szerint, persze minden szabályos volt. De érdekes a pályázat pontozása is. Kaiser pályázatában a legnagyobb pontszámot arra kapta, hogy már 2006 óta dolgozik az önkormányzatnál képviselőként.

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
Tényleg rosszabbul élhetünk, ha egy háziorvos-önkormányzati képviselő párosnak önkormányzati lakás kell. Külön pech, hogy lehet itt vagy 8millió ember, akik szarabbul élnek és a 90+ százalékuknak esélye nincs ilyesmire.
SLAakku
Tényleg rosszabbul élhetünk, ha egy háziorvos-önkormányzati képviselő párosnak önkormányzati lakás kell. Külön pech, hogy lehet itt vagy 8millió ember, akik szarabbul élnek és a 90+ százalékuknak esélye nincs ilyesmire.
human
Ezek komolyan mondom versenyt csinálnak abból, hogy a mi pénzünkön élősködjenek. Vagy tud valaki arról, hogy a képviselő elvesztette lakását és olyan alacsony fizetésből kell megélnie, hogy nem telik saját lyukra?
csa-csa
és ez így volt van és lesz mindörökké!!
ámen
human
A hozzászólók közt volt aki azt írta, rászoruló volt. Mondjuk a párja aktív háziorvos a faszi meg képviselő. Kicsit abszurdnak tűnik a történet, de bármi lehet.
csegala
Ha várt volna egy pár hónapot, akkor a megszavazott kisajátítási eljárás keretei között, pályázni sem kellett volna ennek az igen "tisztelt" képviselőnek. Hát erre lesz jó ez az új törvény. Ha meglát a képviselő egy még jobb fekvésű, vagy állagú lakást, a törvény erejénél fogva, kisajátítja magának. Mert megteheti.
Hát, ezt is köszönjük Fidesz!!! A 2/3-nak meg meredt volna görcsbe a keze, amikor ezekre húzta be az x-et.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.