Megvertek egy trolibuszsofőrt Budapesten. Egy férfi a gyerekével szállt fel a trolira: jegyet kért, de sokallta a négyszázötven forintos árat, és – mivel szakaszjegyet nem tudott venni a trolin – veszekedni kezdett a sofőrrel, majd végül megütötte. A sofőr könnyebben megsérült. Közben: a BKV vezérigazgatója azt mondta Híradónknak, hogy nem fogják visszavenni azt a villamosvezetőt, aki felpofozott egy elé szabálytalanul lelépő külföldi nőt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Betaloc
Soha nem fogom sem megérteni, sem elfogadni, hogy ha valakinek nem felel meg az adott tömegközlekedési eszköz igénybevételének szabályai, akkor miért akar mindenáron azzal utazni. Számtalan egyéb lehetőség van, a gyaloglástól a lovasszekéren keresztül az űrsiklóig...
Egy közforgalmú személyszállító eszköz viteldíja nem képezheti vita tárgyát, illetve nem lehet hivatkozási alap!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Betaloc
@pacsni: Komám, finoman szólva nem valami olvasmányos a retorikád...
pacsni
@Betaloc: komàm finoman vàlaszolva mèg nem vetted èszre, hogy hiàba vagyok magyar de mèse vagyok magyar ez itt a titok, amire nemjottèl rà!
levarosbukta
@pacsni: Komám ha mégse magyar vagy akkor sem kellene a szavakat egybe írni , még ha nem magyar klaviatúrát használsz akkor sem. Részemről téma lecsukva!
Másik
@Másik: Azért neked írtam ezt, mert írtad, volt egy kellemetlen eseted a BKV-val, emiatt igencsak durva stílusban jellemezted őket az első hozzászólásodban.

Erre írtam, hogy amikor nem vettem bérletet, tartottam magamnál néhány jegyet.
Amúgy nem akkora teher egy bérlet cipelése, ha gyalogolni indulok is bent van a zsebemben, mert jól jöhet. Oké, ez én vagyok, más másként éli az életét. Viszont nem másokra kell haragudni, ha az előrelátás hiánya miatt kellemetlen helyzetbe kerül.

A helyesírási kritikákat ne vedd fel!
Nekem is van olyan magyar barátom, aki határon túli, jól beszél, intelligens, művelt, de a helyesírása pocsék, mert más ország nyelvén tanult írni-olvasni.
honeykiss
Vezérigazgatót felpofozni,kirúgni a zsebébe egy szakaszjeggyel...
pacsni
@levarosbukta: magyar vagyok, magyarnak szulettem, de mègse vagyok magyar, azt hogy ha szavakat egybe irom, az lehet hogy mellèutottem, meg kulonben is nemmindenki szuletett magyarnyelvtani tanàrnak! vagytalàn igen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.