Megvertek egy trolibuszsofőrt Budapesten. Egy férfi a gyerekével szállt fel a trolira: jegyet kért, de sokallta a négyszázötven forintos árat, és – mivel szakaszjegyet nem tudott venni a trolin – veszekedni kezdett a sofőrrel, majd végül megütötte. A sofőr könnyebben megsérült. Közben: a BKV vezérigazgatója azt mondta Híradónknak, hogy nem fogják visszavenni azt a villamosvezetőt, aki felpofozott egy elé szabálytalanul lelépő külföldi nőt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Betaloc
Soha nem fogom sem megérteni, sem elfogadni, hogy ha valakinek nem felel meg az adott tömegközlekedési eszköz igénybevételének szabályai, akkor miért akar mindenáron azzal utazni. Számtalan egyéb lehetőség van, a gyaloglástól a lovasszekéren keresztül az űrsiklóig...
Egy közforgalmú személyszállító eszköz viteldíja nem képezheti vita tárgyát, illetve nem lehet hivatkozási alap!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sííva
A BKV vezérigazgatójának is hasonló jókat kívánok mint amiben a villamosvezető részesült!
Betaloc
Soha nem fogom sem megérteni, sem elfogadni, hogy ha valakinek nem felel meg az adott tömegközlekedési eszköz igénybevételének szabályai, akkor miért akar mindenáron azzal utazni. Számtalan egyéb lehetőség van, a gyaloglástól a lovasszekéren keresztül az űrsiklóig...
Egy közforgalmú személyszállító eszköz viteldíja nem képezheti vita tárgyát, illetve nem lehet hivatkozási alap!
coyote3
Végtelenül sajnálom ezeket az embereket. Igaza van Betalocnak. Érthetetlen, hogy a végrehajtókkal kötekednek. Sokszor szólok rá félhülyékre a boltokban, akik a pénztároson akarják leverni a sérelmüket. Sarlós és meleg dávid érdemelné meg azokat a pofonokat...
human
Rúgják ki az utast az állásából!!!
pacsni
Szeretnèm tudni, hogy ez a Bolla Tibor BKV vezèrigazgatò kinek a rokona a fideszbe vagy ismerose. kb 35-40 èves lehet, hogy hogy kerult oda ilyen fiatalon emmi tapasztalatnèlkul, arra volt pofàlya, mondani,hogy valamilyen modon majd segiteni fogunk de hogy? hogy kirugtàk a villamosvezetot? remèlem majd nemsokà o is ilyen helyzetbe talàlja magàt, hogy munkanèlkuli lesz, kivànom neki. 2014-ben neki is elkell majd szàmolni, hogy hogy kerult arra a pozicioba, kivàncsi leszek rà!
Azt hogy a fèrfi jegyett akartvenni a trolin ès nem kapott olyat amilyet kèrt az rendben van, de jegyeket sehol a kornyèken nemlehet kapni csak az ujsàgosnàl, de az nincs kozelbe, èn ott lakom ès tudom, hogy milyen szar a jegy àrusitàs. szemèt egy banda,a BKV, màr a Kàdàr idelyèben is szemetek voltak, hàt mèg most, hogy az egèssz hàttèrbe a fidesz van.
levarosbukta
@pacsni: Felhívom kedves figyelmedet arra, hogy a piros hullámos vonal a szó alatt az nem sormintát jelent!
pacsni
@Betaloc: sajnos utobbi idoben nagyon felment a benzi àra, a fizetès nem emelkedik, csak csokken, ès ezekutàn az emberek kènytelenek a tomegkozlekedèsi jàrmuveket hasznàlni, de sehogy se a mi zsebunkre dolgozik a BKV, (ha kevesebbett loptak volna) a jegy àrak emelkednek,a szolgàltatàs nem a legjobb a jegyeket nem mindenhol lehet kapni, foleg, ha a vàros peremèn lakik valaki, mert a jegyàrusitò helyett legtobb uzlet a kopkodok,abbòl van minden helyen, de ott nem àrulnak jegyet, igy az ember kènytelen jegynèlkul utazni (hàtha szerencsèje van) megussza a buntetèst. En is voltam màr olyan helyzetbe, hogy karàcsony estèn elmentem a belvàrosba gyalog, de visszafele elmentem jegyettvenni a foldalatti àrusitòba, de mind a kètoldalon bevoltak zàrva, felszàltam a foldalattira mèg akkor is hogy nemvolt jegyem mondvàn hogy karàcsony estèn nem lesz ellenor, de mèg is jott,egy fiatal ribanc ès egy fiatal meleg gyerekkell, mert egyedul nem mernek menni, mert kapnànak a fejukre azok is, ès megbuntetett 3800 Ft-ra mert nem volt nàlam tobb pènz, màsnap elmentem a BKV igazgatòsàgra, panasz tettem (2009) hogy jegyet sehol nem lehet vàsàrolni karàcsonynapjàn arra se mèltattak, hogy vàlaszoljanak. Ezek a szemèt BKV-igazgato, foigazgato, aluligazgatò, vezèrigazgatò ès mèg a kuty f@-se tudja kik igazgatnak benunket ,csak az idot vesziti veluk az ember. Sok igazgatòk vannak a BKV-nàl lassan tobb az igazgatò, mint a beosztottak,mindenki csak parancsolni akar ès felvenni jò fizetèseket. remèlem ez az ido is elmullik hamarosan.
Másik
@pacsni: És akkor meg kell pofozni a villamosvezetőt? Attól lesz majd jegy, vagy lesz oly kedves eltekinteni a szabott viteldíjtól?
Volt, hogy nem érte meg megvennem a havi bérletet, de akkor előre vettem néhány jegyet, az volt kéznél, ha kellett.

Elképesztő az a mindennapossá vált agresszió, ami ma Magyarországon tapasztalható. Ha valakinek valami nem tetszik, azonnal támadó stílusban mondja, írja a magáét, használ nem épp kedves kézjeleket, vagy épp oda üt ...
pacsni
@levarosbukta: nemèrtem, hogy mit akarsz ezzel mondani.
levarosbukta
@pacsni: 'Bocs, de szemfájdító az írásod!
laszlobihari
@pacsni: A tisztellt Levarosbukta finoman arra akart célozni, hogy próbálkozz meg helyesen írni, úgy a szavak tekintetében mint a vessző használatában.
laszlobihari
@pacsni: Ne haragudj csak most vettem észre, hogy nem magyar tasztatúrát használsz, elnézést!
pacsni
@levarosbukta: majd elmegyek hozzàd megtanulni helyesen irni.
Mobil123
"de járművezetőként nem folytathatja tovább a cégnél a pályafutását"- akkor remélem azért csak felajánlanak Neki más munkát!!!
pacsni
@levarosbukta: nem azt kell nèzned, hogy hogy irok, hanem mit irok, ès ha szemfàlyo, akkor meg plàne el se kell hogy olvasd. En nem kritizàlok senkit, hogy milyen a helyesiràsa, elovasom ès kèsz, a vèlemènyem megtartom magamnak, nem vagyunk bizalmas viszonyba , csak cserèlgethetjuk a vèlemènyunket egymàs kozt, ezt az oldalt azèrt talàltàk fel nem azèrt hogy kritizàld az embert.
pacsni
@levarosbukta: "a piros hullàmosvonal, nem sormintàt jelent." feltalàltad a melegvizet.
pacsni
@Másik: èn nemmondtam egyàltalàn, hogy megkell pofozni a villamosvezetot! hol olvastad hogy èn ezt irtam volna.
Betaloc
@pacsni: Komám, finoman szólva nem valami olvasmányos a retorikád...
pacsni
@Betaloc: komàm finoman vàlaszolva mèg nem vetted èszre, hogy hiàba vagyok magyar de mèse vagyok magyar ez itt a titok, amire nemjottèl rà!
levarosbukta
@pacsni: Komám ha mégse magyar vagy akkor sem kellene a szavakat egybe írni , még ha nem magyar klaviatúrát használsz akkor sem. Részemről téma lecsukva!
Másik
@Másik: Azért neked írtam ezt, mert írtad, volt egy kellemetlen eseted a BKV-val, emiatt igencsak durva stílusban jellemezted őket az első hozzászólásodban.

Erre írtam, hogy amikor nem vettem bérletet, tartottam magamnál néhány jegyet.
Amúgy nem akkora teher egy bérlet cipelése, ha gyalogolni indulok is bent van a zsebemben, mert jól jöhet. Oké, ez én vagyok, más másként éli az életét. Viszont nem másokra kell haragudni, ha az előrelátás hiánya miatt kellemetlen helyzetbe kerül.

A helyesírási kritikákat ne vedd fel!
Nekem is van olyan magyar barátom, aki határon túli, jól beszél, intelligens, művelt, de a helyesírása pocsék, mert más ország nyelvén tanult írni-olvasni.
honeykiss
Vezérigazgatót felpofozni,kirúgni a zsebébe egy szakaszjeggyel...
pacsni
@levarosbukta: magyar vagyok, magyarnak szulettem, de mègse vagyok magyar, azt hogy ha szavakat egybe irom, az lehet hogy mellèutottem, meg kulonben is nemmindenki szuletett magyarnyelvtani tanàrnak! vagytalàn igen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.