Egy Magyarországon élő brit állampolgár az a terhes anya, akit hétfőn úgy felpofozott egy villamosvezető, hogy vérzett a szája - tudta meg az Index.

Az Indexhez eljuttatott levelében a nő megírta, azért lépett rosszkor a sínekre, mert reflexből nem balra, hanem jobbra nézett.

A hathónapos terhes nő részletes emailben írta le, mi történt vele pontosan. Elmondta: reflexből nézett a rossz irányba, és szerinte egyáltalán nem igaz, hogy a fékezéssel megmentette volna a vezető az életét, hiszen visszaléptek a padkára. Nem szeretné, ha a pofozkodó BKV-s börtönbe kerülne, ezzel együtt feljelentést tett.

„Mindig panaszkodtak az emberek, hogy milyen rosszul mennek itt a dolgok, de a saját szememmel most láttam ilyesmit először" - mondta a felpofozott nő az Indexnek. „Most értettem meg, miért kérdezik mindig tőlem, hogy miért jöttem ide."

Három éve él Magyarországon, Budapestet általában békésnek, a BKV járatait pedig megbízhatónak tartja, de egy korábbi panaszbejelentésénél is az volt a tapasztalata, hogy talán a papírmunka elkerülése miatt az ügyeket nem vizsgálják ki kellő alapossággal - olvasható az Indexen.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Nem büntethető a sofőr,mert a lélekjelenlétének köszönhetően sok életet megmentett, inkább hős és ez a minimum ami kijárt ennek a hülye picsának!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anyuka13
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Maja
Azért a nőnek is van felelőssége, az nem mentség hogy rossz irányba nézett reflexből. Ilyen kis dolgok miatt lesznek a tragédiák.
Maja
De még mindig jobb hogy csak egy pofont kapót mind hogy most már a hullák között lenne ! Egy gyalogosra is ugyan úgy vonatkozik a KRESZ szabály mind a volán mögött ölökre !
gödörben
@dr. prédikátor: Én ellenzem a nők verését és a gyerekek verését is. Nem vagyok rasszista sem, de gondolod, hogy ez a "hölgy" a saját gyerekét babakocsistol majdan nem tolja a jármű elé? Nem hiszem. Úgy megijedt szegényke, hogy bemutogatni és egybekre volt ideje...
Egyébként a gyalogosok a zéró toleranciával visszaélnek simán. Az autó elé a kis csitri lelép és bámul vigyorogva a képedbe, és ez sokkal kevésbé sokkoló, mint mikor több százan ülnek mögötted a járművön.
kopeba
@Sííva: A román kamionok időzített bombák. Kitiltanám őket az országból.
honeykiss
Lehet haza menni, de a felelősség a gyerekedért a hasadban az a tiéd, amire nem nagyon vigyázol, ha ténferegsz össze-vissza a tilosban...köszönd meg a sofőrnek,hogy nem ütött halálra, csak kaptál egy tockost...az erőszakot én sem csípem, de el sem tudom képzelni,hogy mit tettem volna a sofőr helyében...tuti talán én is nyakon vágom

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.