Jó ideje folyik a vita arról, hogy minek is nevezhető Orbán Viktor rendszere. Hallani olyan véleményt, hogy ez még nem diktatúra, de vannak diktatórikus elemei. Van, aki szerint ez még demokrácia, ha korlátozott is, mert még vannak ellenzéki pártok, van ellenzéki sajtó, és él a szólásszabadság.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
@kukac50: Nem állunk messze tőle. A földtörvénnyel előkészítették a nagybirtokos, új földesurak uradalmának a kialakítását. Ezekben az uradalmakban aztán gátlástalanul lehet közmunkásokat foglalkoztatni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
Diktatúrában ezek a hozzászólások meg sem jelenhetnének, szabad választások sem lennének, és még lehetne sorolni.
dömdödöm
Az van amit a fleto mondott , feldúlják az országot és vegzálják a lakosságot és mind ezt egy demokráciában . Ez a felháborító :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
yazo64
@entero: Sorold kérlek... félő, incifinci lesz az a lista...
GeoCravker
@entero: A hozzászólások kérdése ostobaság. Egyrészt egy óvatos diktátornak nem érdeke a teljes satufék. Eladhatóbb, ha létezik mérsékelt szabadság. Mrpedig ezek a hozzászólások levezetnek indulatokat, de nem keltenek ellenállást. A létük a diktatúra szempontjából indifferens.
A szabad választások szabadságának látszata sok diktatúrában fennáll. A manipulálatlanságot pedig Orbán esetében már most sem hiszem, hogy túl sokan adják magas tétre.
human
Ez még nem diktatúra, de a legjobb úton haladun felé. Erre figyelmeztet az EU is a megszokott diplomatikus eszközeivel. Dehát nekik nincs Orbán Viktoruk aki a maga bunkó módján fenékbe billentené a neki nem tetsző renitenskedőket.
Hozé
Ne nevezzük diktatúrának, hanem nevezzük nevén: amit Orbán és bűntársai művelnek az az emberiség elleni bűntett, aminek következményeként Hágában a helyük és remélem be is fog következni. Nem csak fizikailag lehet embereket gyilkolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.