Szabó Tímea független országgyűlési képviselő, a Párbeszéd Magyarországért társelnöke - Facebook-bejegyzésében azt írta: „Nem mondom, hogy a jobbik mai akciója az ízlésemnek megfelelő volt. De azért annak nincs párja, amikor az ember végignézheti, hogy Kövér László levegő után kapkod, majd egy teljes restrart-ot kell nyomnia ahhoz, hogy újra érzékelje a körülötte zajló eseményeket. Egyedül Semjén Zsoltot nem lehetett kizökkenteni. Az ő arcán ugyanaz a jámbor keresztény mosoly ült, amivel a madarakat is szokta lövöldözni.”

Forrás: belfold.ma.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
" Egyedül Semjén Zsoltot nem lehetett kizökkenteni. Az ő arcán ugyanaz a jámbor keresztény mosoly ült, amivel a madarakat is szokta lövöldözni.” :)

Ez is szép, de lehet, hogy csak egy bárgyú ember bárgyú mosolyát vélte keresztényinek...:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
QQCSI
" Egyedül Semjén Zsoltot nem lehetett kizökkenteni. Az ő arcán ugyanaz a jámbor keresztény mosoly ült, amivel a madarakat is szokta lövöldözni.” :)

Ez is szép, de lehet, hogy csak egy bárgyú ember bárgyú mosolyát vélte keresztényinek...:)
SLAakku
"Felesleges provokálni a parlamenti többséget, mert ezzel nem lehet semmilyen eredményt elérni - így kommentálta Orbán Viktor miniszterelnök a parlamenti ülésteremben zajlott pénteki jobbikos tiltakozást."
SLAakku
"az Országgyűlésben történteket rendkívüli helyzetnek értékelték és úgy vélték, "a kétharmados cinizmussal szemben csak ilyen formában tudjuk kifejezni véleményünket"
lbs
Szabó Timea kitől és mitől "független"?
SLAakku
Szerintem sem fuggetlen ha ilyeneket gondol vagy mond.

"De azért annak nincs párja, amikor az ember végignézheti, hogy Kövér László levegő után kapkod, majd egy teljes restrart-ot kell nyomnia ahhoz, hogy újra érzékelje a körülötte zajló eseményeket."
lbs
@SLAakku: Mi ez a logikai kérdés?
Gyuri Géderről
A köteles Kövérnek, a saját kötelén kellene fuldokolni, amit az embereknek ajánlott. Ez lenne a logikus, de nem is kérdés.
Tootsy
@SLAakku: Ugye, Te is erdekesnek tartod a parlamenti allasfoglalast: "Felesleges provokalni a parlamenti tobbseget",...meg hasonlok,... Ez azt jelenti, hogy a 2/3-os tobbseg (?) egyaltalan nem visel el SEMMILYEN ELLENZEKET, mar elore el szokta utasitani a napirend elotti felszolalasokat, azoknak a VARHATO tartalma miatt (? micsoda latnokiassag!), meg kiutasit egy komplett partot a szavazasrol, es mily erdekes? Nem a KDNP-t, hanem a Jobbikot, mikor a foldtorvenyt akartak megszavaztatni,... A Parlament a legnagyobb magyar cirkusz,
dömdödöm
csak lesülyednek előbb utóbb ukrán szintre , boxoló kategóriába lesznek minősítve .
szaboria1
Jól begyulladt ha levegő után kapkodott.Vajon mi futhatott végig a gondolat menetén, ha ott volt és mint házelnök nem vette azonnal át a vezetést.
dömdödöm
@szaboria1: mi futott végig az agyában ? semmi !
szaboria1
@dömdödöm: Azért szerintem más is.
dömdödöm
@szaboria1: én nem tudom mit gondolt ,nekem a fleto jól alszol viktoros beszédje jutott eszembe a jobbikos balhé láttán :)
dömdödöm
@dömdödöm: és az ukrán parlamentes boxmeccsek is eszembe jutottak :-(
szaboria1
@dömdödöm: Ilyesmire gondoltam én is.
dömdödöm
@szaboria1: és chiccolina is eszembe jut mindig ,mennyivel jobb lenne ha nem erről a bajuszos tehénpásztor kinézető fazonról szólna az élet a Magyar parlamentben :-(
dömdödöm
@szaboria1: vörösmarty térre kirakná a viktor egy pulival és egy szürkemarhával több haszna lenne . Minden túrista fotózkodna vele :-)
dömdödöm
fotó nemzet őshonos állataival + bajszos mogorva 20 euro
1 szezon alatt államadósság fele garantáltan visszafizetve :-)
coni
"Színház az egész világ"

Ha ezen múlna, hogy hatalmon maradjanak a Fidesz ugyanúgy össze fog állni a Jobbikkal, mint ahogy annak idején is tagadták, majd csak összeálltak a Kisgazdákkal. Az ördöggel is csak a hatalmuk megmaradjon.
kukac50
Megfulladjon azt Én is végig nézném.
csegala
Szegény Semjén meg teljesen lefagyott, mint a számítógép. Még jó, hogy a nyálcsík nem indult el a szájából. Úgy látszik, hogy a párt továbbképzésen ilyen helyzetekre nem kapott kiképzést. No, de ami késik, nem múlik, ezentúl erre is fel fogják készíteni.
Dr. Felipe
Most már csak azt nem értem miért tartjuk a parlament őrséget vagyis lőrés szemű csapajev elvtárs vörös gárdistáit súlyos közpénzeken.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.